Seriedags igen

En serie som jag aldrig trodde jag skulle börja kolla på var how i met your mother, men sanningen är att jag börjat kolla på den, har till och med blivit beroende, där ser man. Har laddat ner alla säsonger nu iallafall och är klar med första säsongen, hur har jag missat att följa den serien tidigare?! Hur bra som helst, min humor till hundra procent!

Where is the summer, huh?

Måste säga att det inte alls känns som att det är sommar. Känns som inget speciellt. Det är inte varmt, det regnar hela tiden och väntan på att solen ska dyka upp känns nästan värdelös. Dagarna går och jag gör inget speciellt egentligen, och snart är juni slut liksom. Svensk sommar, ah det är ju knappt förvånande att det är såhär. Klaga är man ju bra på tyvärr, men man måste vara ärlig. Sitter hemma och drömmer mig bort, drömmer om att få åka utomlands, till värmen och solen, det hade vart något! När jag hör många av de låtar som spelades upp i ayia napa får jag ett rus genom kroppen som gör att jag bara vill tillbaka dit, en av de bästa stunderna i mitt liv var precis där. Förtillfället har jag inga pengar så ingen utomlandsresa för mig inte på ett tag, får fortsätta drömma mig bort eller hoppas på att ett mirakel sker!..
AYIA NAPA 2011

Hola

Såg att det var riktigt länge sen jag bloggade så känner att det är dags att uppdatera lite här på bloggen. Det har hänt så otroligt mycket den senaste tiden, men det bästa av allt är att jag tagit studenten!!! Och det känns underbart, kan helhjärtat säga att det var den bästa dagen i mitt liv, speciellt de 2½ timmarna som spenderades uppe på flaket med klassen. Ett minne för livet garanterat!
Håller på att somna så återkommer så fort jag kan, ciao.
SPEI3A

RSS 2.0