Vårklädsel

Så här vill jag gå klädd nu i vår, ljusa färger på kläder med svarta accesoarer, exakt denna outfit vill jag ha på mig! Ingen speciell klädsel direkt men ändå väldigt diskret. Slängde ihop ett litet kollage med saker jag gillar. Skorna är ju en dröm måste jag säga. Gina tricot, zara, mulberry, topshop, google.

Längtar till måndag

Som rubriken lyder så längtar jag tills på måndag. Varför? Jo för då börjar jag med min hårdträning. Ska verkligen go all in från och med då med träning på ett eller annat sätt varje dag, gymning, powerwalk osv. Sen ska jag sluta helt med snabbmat, godis och läsk, och bara äta nyttigt. Har ända sen påsklovet, rättare sagt från studentkryssningen vart sjukt onyttigt och slutat träna helt.. Usch nej så får det inte va, så tagga måndag !!
inspiration

Trötter

Har vart helt ofattbart trött idag, hela dagen, speciellt i skolan. Under hela förmiddagen hade vi besök från folk och försvar och vi fick göra ett rollspel om att vara minsiter för en dag och att styra ett land. Visst det var kul och intressant dock vart jag ganska uttråkad och trött mot slutet då vi höll på med det i ca tre timmar. Det var riktigt skönt att slippa lektionerna iallafall.
.
Måste tillägga att jag för två dagar sedan sökte jobb, ett jobb utomlands faktiskt, och redan idag fick jag ett mejl om att jag var välkommen på intrevju på lördag.. i stockholm! Sjukt faktiskt, men otroligt taggad, så det ser jag fram emot att åka på och få lite mer information om osv. Så denna helg som kommer har jag två intrevjuer, en på fredag och en på lördag, det känns bra! ♥

Back to school

Skolstart idag alltså! Måste säga att en skönare dag kunde det inte ha blivit, helt seriöst. Endast tre lektioner och på första som var engelska c så gjorde vi ingenting, hade endast betygssnack, andra lektionen var svenska c där vi endast valde ett ämne till vårt propagandatal, därefter lunch då det vr min älsklingsmat i skolan, briani, kärlek till det, så mycket gillar jag det. Sista lektionen var psykologi b och vi lyssnade på en redovisning, skrev en utvärdering och sedan slutade vi, så finns inget att klaga över! Mitt påskgodis gjorde resten av dagen fulländad, plus finalen av topmodel ♥
Fina Tess och jag supertaggade i skolan!
Klagar inte!

Smile like a retard

Hellu igen, då har vi kommit till sista dagen av påsklovet, känns inte bra att gå tillbaka till skolan, behöver mer lov helt enkelt! Kan säga direkt att detta har var en av de bästa loven faktiskt, har gjort så mycket roligt och haft det helt suveränt. Men man kan inte ha hur kul för länge, lovet är slut och verkligheten börjar imorgon, tråkigt nog.
.
En uppdatering från förra inlägget, skorna jag beställde från nelly var riktigt fina och höga, men tyvärr förstora så de skickar jag tillbaka imorgon. Men ledsen över det är jag inte, har beställt nya idag från england, ännu snyggare och billigare, ser så mycket fram emot tills som är framme om några dagar!
.
Fick en jobbförfrågan under veckan också som jag tyvärr behövde tacka nej till för jobbtiden skulle krocka med skolan då det var under skoltid, annars hade jag lätt tagit det om det inte var skola, men men har sökt ännu mer idag så det är bara att vänta på fler försfrågningar nu. Vart ett långt inlägg på här dags, säger godnatt för idag ♥

RSS 2.0