The feeling when you know it's over

Nu har jag insett det jag inte trodde skulle hända. Vill inte skylla på mig eftersom det är lättare att skylla på andra, men jag vet att det är mitt fel, kanske inte allt, vet inte, men kollar man på hela historien känns det som att jag är den enda man kan skylla på. Visste inte att man kunde må såhär allmänt psykiskt dåligt över en sån sak, men grejen är nog att jag inte viste vad jag gick miste om då, men som jag vet gott och väl om nu. Trodde man kunde göra lite som man ville men glömde helt bort att jag inte var den enda i samma situation, vi var två.
.
Jag är tyvärr en sådan som inser mina misstag då dom tagit slut, kanske är det för jag handlar fel, kanske är det för att jag inte kan handskas med alltför seriösa situationer. Det är just det jag faller på och det är just det jag gör fel i varje gång jag hamnar i samma situation, jag backar bort från situationen jag är i. Men till vilken nytta? Jag ställer mig alltid frågan, vad skulle ha hänt om jag inte backade och gav upp och istället följde mina inre tankar och gjorde det rätta?
.
Men då kommer frågan upp, hur vet man vad som är det rätta att göra i en situation, ska man fortsätta i samma riktnig för att se vad som skulle kunna utveckla sig eller ska man backa och ge upp?

Vill färga håret

Ja det vill jag och har velat det ett bra tag nu, ska nog ta och göra det innan höstlovet, alltså om ett par veckor, när jag har pengar, är helt pank nu. Funderar starkt på att färga ljusbrunt, för har alltid velat ha lite ljusare hår, och eftersom jag alltid haft mörkt hår skulle det vara kul med lite förändring, vilket jag behöver nu!
.
Något åt detta håll lutar det sig åt, lite rädd att det inte ska passa mig med så ljust men om man inte testar så vet man aldrig!

Saknar ...

SOMMAREN..

&

DIG..

Nattens tankar

Det kanske är så att man tror och hoppas för mycket på saker och ting som man egentligen vet inte kommer hända. Det kan vara alla möjliga saker, bland annat att hoppas på att det ska bi som förut, vilken inte är så troligt att det blir, för oftast är det ju så att det aldrig blir som det en gång varit, vilken bevisar att man inte ska ta förgivet saker/personer som betyder något för en. För när de väl är borta, är de borta föralltid ur ens liv. Trust me, I know.

Jag hatar när man tror att man vet en sak som man är helt säker på, och sedan bevisar det sig att det inte alls var så som man trodde. Menar att man kan verkligen tolka fel här i livet, tro för mycket eller för lite om folk, tro en sak om en människa som man är helt inställt på att man har rätt, men sen så har man så fel man kan komma.
.
Jad är en sådan person som utifrån det  jag ser bildar mig en uppfattning om hur den personen är, och det hatar jag med mig själv för jag vill inte vara den som dömmer andra för man vill ju själv inte att andra ska dömma en själv. Men det är lättre sagt en gjort.
Det känns som att jag babblar på massor av orelevanta saker förtillfället, och det kan jag skylla på att jag är trött med tanke på vad klockan är och över att jag gick och la mig sent natten innan.
.
Ville bara säga att man kan tro så mycket om en person som man tror stämmer in helt korrekt, men ack så fel man kan ha när man inser hur fel man hade!

Serienörd upp till tusen

Nu är det officielt, jag har förvandlats till en serienörd! Kan inte få nog av alla serier som finns och jag vill bara se mer och mer, hur ska detta sluta? Har aldrig riktigt varit fast för en serie till 100 % men nu börjar jag bli galen över hur jag ska få tid med att se alla.. För tillfället kollar jag på:
SEX AND THE CITY
min favorit serie, eller an av dom iallafall, men den ligger på toppen bland de bästa jag sett och jag kan inte få nog av den. Är just nu på säsong 3, första avsnittet och jag bara ääälskar serien, man känner igen sig så mycket i den och man vill bara leva deras liv och bo i New York, ahhh kan inget mer än rekommendera denna till ALLA!


VAMPIRE DIARIES
efter år och dagar av tjatande av mina vänner så har jag äntligen börjar kolla på denna serie, konstigt att från att ha trott att denna skulle vara överdriven och inte bra till att helt bli kär i den är ju absurt. Precis som jag inte trodde skulle hända så har jag börjat älska denna serie också. Det jag gillar mest är all kärlek och spänning, vilket påminner mycket om Twiligt filmerna som jag också älskar. Dock är jag och cindy bara på avsnitt 5 på första säsongen, men redan kan jag inte längta nog tills jag får se nästa!


GOSSIP GIRL
ja och inte så oväntat nog så älskar jag denna serie också, från första avsnittet som jag såg flera år sedan på tv tills nu. All drama, kärlek, bråk, vänskap och konflikter är vad som gör serien fantastisk. Det gör ju inget heller att Chuck, sexigaste killen i serien och med farligaste personligheten gör att man blir lite sugen på honom, haha. Har bestämt mig att börja kolla om alla avsnitt o säsonger efter jag kollat klart på de andra serierna, och att den nya säsongen hade premiär i natt i USA gör det hela så mycket bättre.


90210
såg ett avsnitt av denna serie på tv för någon vecka sedan och pågrund av det har jag börjat gilla denna serie och därför har jag nu snart laddat ner hela första säsongen. Ser verkligen fram emot att börja kolla på denna och när jag börjar med det är som sagt bara en tidsfråga


PRETTY LITTLE LIARS
har aldrig tidigare sett denna serie men har hört att den är bra och varför då inte ge den en chans? När jag väl är klar med de andra serierna jag börjat kolla på kommer denna bli något jag laddar ner, än så länge får den vara kvar på min väntarlista.


ONE TREE HILL
denna serie sitter varmt om hjärtat, vilket är bland den första riktiga serien jag började följa, vart lite då och då på tv under mina unga år sedan laddade jag ner alla 5 säsonger. Men det finns ju som sagt otroliga 9 säsonger och känner att jag får börja kolla ikapp snart, när jag väl får tid, eftersom det är en sådan braa serie så det finns inte.


Känner att jag använt ordet ''älskar'' väldigt mycket när jag beskrivit dessa serier men fann inte så många andra ord som passade lika bra. Nu har jag väl ganska klart beskrivit att från och med nu kan man kalla mig serienörd, något jag aldrig trodde jag skulle bli.

Everything is perfect now

Åhh jag är så otroligt lycklig nu! Speciellt över att vi fick ledigt idag så på min enda lektion som jag skulle haft idag, vart den intälld vilket jag är så glad över. Dels för att vi skulle ha haft semenarie och jag har inte alls pluggat så mycket jag egentligen skulle behövt, så jag tackar Malin för att du behövde stanna hemma med barnen, plus Hellen som ringde mig i tid och berättade det för mig, innan jag åkte till skolan.
Sen är jag också ofattbart glad över en annan sak som hänt som verkligen överraskade mig, kan inte berätta det här, får vara min lilla egna hemlighet, men tackar dig för att du gjorde det jag länge velat göra, men inte vågat ♥
.
Dagen har börjat mer än bra, hoppas den fortsätter så!

Jag saknar dig mindre och mindre


Do whatever you want to do, and don't be a shame of yourself

Galen fredag är nog en bra beskrivning av fredagen! Spenderade hela dagen och natten hos Cindy, vilket var behövligt då det var länge sen vi sov över hos varann. Vi hade lika kul som vi alltid har, vi bakade kladdkaka, åt pizza, kollade Vampire diaries, tog sjukt många kort på oss själva, något som vi alltid gör, vi hade två teman för våran lilla photoshot, att klä upp oss riktigt mycket plus extremt mycket smink sen att klä oss till killar. Lyckades gjorde vi riktigt bra måste jag säga ;)
Vi är såå sexiga...

Studentkryssning

Jippi, nu är äntligen studentkryssningen bokad och klar. Känns riktigt nice det och är grymt taggad inför den, kommer ha så sjukt kul med alla vänner plus alla andra ombord. Kommer dela hytt med standard gänget såklart, Sofie, Issa och Hellen. Hytt med fönster och frukostbuffé är det vi har bokat.

Nu har man något mer att se fram emot på våren!


That's life

I miss you arms around me 
If I only knew this would be our last kiss 
My best was never good enough 
But, you were my favorite mistake 
And I wonder do you still think of me



In the school

Tja nu sitter jag i skolan och slutar dagen om 5 min. Har svenska men blev inget gjort, fastnade på datorn med tjejerna istället, as usual! Lunch alltså om fem minuter sen blir det att åka hem och pluuugggggga:( kommer inte gå bra, men är hemma själv så kommer nog kunna få något gjort iallafall!

Hellen och issa hälsar, pusssss

En mans största misstag i livet är att ge en annan man möjligheten att få hans kvinna att le.

Första dagen av veckan avklrad, känns bra det, bara fyra kvar! Skolan var som vanligt, bra och skönt med håltimme, vi tjejer sitter alltid och spelar kort, så tråkigt har vi inte! Efter skolan åkte jag till stan och träffa mamma, kollade runt lite och bokade synundersökning. Trött som jag vart idag, eller som jag alltid är, somnade jag såklart hemma så vart inte mycket gjort idag sen så orkade ingen i detta hus göra mat så vi köpte hamburgare från MAX, tjocktgott!

Så såg min tråkigt dag ut, peace!

Underbar

Skulle göra mycket för att få ha en sån här liten skönhet vid mig, just en sån här hund vill jag ha någondag, inte en liten chihuahua även fast dom är söta, men känner att jag är inte någon Paris Hilton som vill gå runt och bära och ha en hund som en accesoar. Vill ha just en golden retriver, skulle nog passa min personlighet mer, har velat ha denna ras ända sen jag var en liten flicka. Sötare får man leta efter.


THE ONLY THING YOU WILL REGRET IS WHAT YOU DON'T DO

Detta är anledningen till att man inte ska vänta på att någon annan ska ta det första steget - ta det själv.

Detta är så lätt att säga, men sedan att utföra det är ingen lätt match, jag vet det! Vet egentligen att det inte borde vara något problem, men grejen är att jag verkligen inte gillar att börja skriva till något om den personen är inne för känner alltid att; amen visst varför skulle han vilja snacka med mig.. Och det handlar inte om dåligt själförtroende för det har jag inte! Men känner alltid att jag är ivägen om jag börjar, sen vet jag att många tycker det samma; varför ska jag börja skriva om hon/han inte gör det?

Förstår inte varför sådana lätta saker ska vara bland dom svåraste!


The problem with guys is they pretend to like a girl when they really don't, and the problem with girls is they pretend they don't like a guy when they actually do


Kräftskiva

Ännu en lördag slut och ännu en dag närmare skolveckan. Har haft en super dag utan att ha supit, rolig jag är.. Ne men har under dagen vart i bl.a strängnäs med vänner sedan på kvällen haft kräftskiva med mina fina flickor. Super gott och mysigt, skönt att bara vara hemma med vännerna, sånt behövs mer! Vart mycket skratt när vi började kolla gamla bilder från högstadiet, som man såg ut då, riktigt kul att kolla på! ♥

Lite onödig fakta

Tjohej! Fredag idag alltså, bara att gilla, vilket jag gör, hela skolveckan går ju ut på att längta till helgen, men när det väl är helg då hinner man knappt blinka innan den är slut igen. Aja skolan var nice som alltid denna dag, då jag bara har en lektion, slutar alltså innan lunch. Det har inte varit någon märkvärdig dag, vart med tjejerna, vart lite på stan och haft ett misslyckat festletande, men roligt på vägen hade man!

Nu börjar man förstå att det närmar sig slutet av ens gymnasietid, studentmössan är beställd, flaket är bokat och har anmält mig till högskoleprovet, vilket jag kommer göra nu i höst. Och höst är det nu officielt, kan jag säga. Kallt har det börjat bli och frysit som jag gjort denna kväll var det länge sen jag gjorde.. synd att man inte har någon att mysa med nu.. Aja lite smått om dagen osv.


liten bild från idag!

Driver dom med miiiig?

Helt seriöst nu är jag skit arg! Vad är det här för nya tider länstrafiken har kommit upp med..? Dom menar alltså att min buss som går 3 min utanför mitt hus bara ska gå en gång i timmen på vardagar och inget alls på söndagar, då jag behöver bussjäveln som mest! Varför ska de alltid hålla på att ändra och förstöra, fuck that! Från 11 dec. Åh och aldrig att jag orkar gå till torshällabussen som ligger skit lång från mitt hus.. Fan!

DREAMING IS BELEIVING

.
Detta är en låt jag lyssnar om och om och om på varje dag i princip. Älskar verkligen låten och dess text, vilket förmedlar så mycket känslor, lite så att man känner igen sig, vilket jag gillar.

Då kör vi igen då

Då har lilla jag ännu en gång startat en ny blogg. Varför? Kände för att jag behövde ett ställe att skriva av mig. Så mycket tankar och funderingar som jag har i mitt huvud nu för tiden gör att jag snart exploderar! Lite så känns det faktiskt. Men det är väl så livet är, inget är perfekt vilken gör att man får stå ut med de saker som får en att må såhär. Känns iallafall kul att börja blogga igen, lite för mig själv sådär, bara för att ha något att göra när man inte orkar plugga och det kommer säkerligen inte bli något vidare intressant men vad gör man inte för att fördriva tiden..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0