Nytt.. Igen

Höll inte vad jag lovat, om att jag skulle sluta shoppa så mycket. Men när jag testade dessa skor blev jag förälskad och var tvungen att köpa dom!! Egentligen är det mammas fel, hon visade mig dom, annars hade jag aldrig sett dom. Sen var de också på rea så varför inte? Ett par mer skor skadar aldrig, inte heller när de är så förbannat fina. Från scorett iallafall :)


Bloggar från mobilen

Sitter just nu på McDonalds och tjockar, mums.


älskade serie

Laddat ner hela säsong 1 av gossip girl, äntligen en ny serie att kolla på även fast jag redan sett den. Älskar den!

Tumblr_lwl0eqrqug1qio9b0o1_500_large
Tumblr_lsaa4ochwt1qcxen7o1_500_large

dör lite...

sötaste!

slutshoppat

Det är det! För mig. Har under dom här tre dagarna shoppat massor, inte bra, dock är jag inte pank ännu, har hela novembers studiebidrag kvar sen kommer ju studiebidraget för december om två dagar.
Dagen började tidigt idag igen, kl tio på morgonen åkte jag, Sofie och Hellen till västerås för att.. ja shoppa.. igen. Var säker på att jag inte skulle köpa något, men den planen rök ganska fort och plockade med mig 4 saker hem sammanlagt. Vi var lite överallt, först i västerås city och sen Erikslund. I stora drag är detta vad som hänt under denna dag. Ciao

you're everywhere


Älskar låten ♥

27 december

Tisdag och lovet rullar på! Dagen spenderades i stockholm med Sofie, väldigt trevligt :) Tåget gick tidigt, nio på morgonen, men skönt att komma upp tidigt och ta vara på dagen istället för att sova bort den. Blev MÅNGA timmars vandring bland affärerna vilket verkligen kändes i benen och fötterna, rekomenderas att inte gå i klack.. Halv fyra åkte vi hemåt, efter att ha missat första tåget, dock gjorde det oss inget.
Resten av kvällen umgicks jag med Zenia, supertrevligt. Vi gick en stund på tuna park därefter fikade vi på 1st class några timmar, bra avslutning på dagen!
Tyvärr hittade jag inte så pass mycket i stockholm som jag hoppats, men två saker inhandlades som tur var, lyckade köp enligt mig & 50% var det på båda.
Gina Tricot 100:-


Bik Bok 175:-
Super söta skor till våren designade av Whitney Port, påminner mig väldigt mycket om gossip girl stilen.

mellandagsrean

Idag startade som sagt mellandagsrean och självklart behövde man gå och shoppa lite, eller iallafall kolla vad som erbjöds. Vart lite besviken då det inte fanns så mycket, eller iallafall inte i min smak. Dock hittade jag ändå 3 välbehövliga saker som jag kommer ha nytta av! Köpte träningbyxor och skor. Nu är det bara gymkortet som fattas!
Din Sko 399:-

Stadium 299:-

Stadium 249:-


Julafton

Hade en mysig julafton, med MYCKET mat, fin fina julklappar och trevligt sällskap!
PROPPMÄTT är vad jag är nu!

why not

Bland alla julklappar inhandlade jag även 2 saker till mig själv, konstigt?.. inte direkt. Man får ju inte glöma bort sig själv under denna juletid, så ett fint halsband och lösögonfransar till nyår blev det, check!
30:-                                                                      69:-

1 timme kvar

Om knappt en timme är det julafton. Herregud vad tiden har flygit iväg, tänka sig att vi redan är här.
Iallafall, hela morgonen var jag på stan med syrran & bror min och köpte de sista julklapparna, sen resterande av dagen har jag julbakat, vilket vi ska mumsa i oss imorgon. Me like!
En riktigt gammal bild på mig från år 2009 på julafton. Känns som evigheter sen och tycker jag ser ganska liten ut i ansiktet, fast kanske inte ha förändrats så värst mycket ändå... ?!

i wonder


jullov

Äntligen kom jullovet, det vi alla väntat på så länge! Dagen började super, med julavslutning i klassrummet med massor av bakelser och godsaker sedan vidare till aulan där det blev uppträdanden och dylik. Stan och first class efter skolan, köpte mat och vi tjejer från klassen hade en trevlig julavslutning.
Fina du!

chill

Sitter här och skriver klart min svenska till imorgon, snart klar vilket känns skönt! Blev ingen skola för mig idag då jag kände att jag behövde vila till mig, vill ju inte börja må dåligt igen till jul. Men tror inte att det finns risk för det längre, är ju helt frisk nu iallafall. Dessvärre blev det ingen julbak för min del idag, vilket jag skulle ha gjort med Fia och Hellen till skolan imorn, såg fram mot de, men tror att deras bakverk blir riktigt goda ändå :) Imorgon är det julavslutning, supertaggad!!

äntligen en ny mobil!!!

Som rubriken lyder har jag ÄNTLIGEN fått en ny mobiltelefon, som jag längtat men mer behövt. Har inte haft en egen på hur länge??..... minns inte, kan det ha vart 2 år, mer eller mindre är det iallafall, men inte längre! Älskade mamma var idag och köpte en Iphone 4S till mig och samtidigt en likadan till min syrra, kan man kalla det en tidigare julklapp? Ja varför inte, är riktigt happy nu! :)

Måste se !

Premiär 25 december.

Kapten Röd

Måste säga att han var grym live! Efter att ha lyssnat på hans låtar så länge var det på tiden att gå på hans konsert, lycka där alltså. Synd för er som missade..

Helgen

Inte bloggat på hela helgen så tänkte berätta lite kort :)
.
I fredags var vi tjejgänget ute i gillberga hos Tess, på tiden tycker jag. Där hade vi det riktigt mys, köpte mat från spicy hot, vilket även var första gången jag åt därifrån, väldigt sen, men gott vare som alla säger! Resten av kvällen kollade vi på alla Sunes jul avsnitt, 4 timmar sisådär, roligt var det. Sen åkte vi och jag for vidare mot sporthallen, mötte resten av tjejerna och vi satt och kollade hela natten på fotbollsmatcher då det var nattcupen.
.
Blev nog sjuk under lördagsnatten/ morgonen eftersom jag stog ute i minusgrader och väntade på skjuts, så hela lördagen spenderade jag i sängen och sov. Sen på kvällen var det dags för den efterlängtade Kapen Röd konserten. Kvällen började på Dannes bar med Issa och Hellen sen gick vi ute i slasket och snön till lokomotivet.
.
Söndagen blev jag sjuk igen efter att ha mått bättre på lördagskvällen, så kollade på tv hela dagen på de två första Harry Potter filmerna, längesen man såg dom!
.
Så såg min helg ut, den sista innan jullovet!

Studentfesten

Var nu ett par dagar sedan jag bloggade, tog en liten datorpaus kan man kalla det, mycket skönt måste jag säga :)

Måste nu uppdatera lite. I onsdags var det då studentfest på Brasseriet Le Grand. Kvällen började hemma hos Bella där vi förkrökade, dansade och hade roligt med härliga människor. Sedan vid 11 tiden gick vi ner till stan och in på krogen. Därinne var det redan röj och massor av människor. Kvällen och natten vart verkligen lyckad och galen och vi dansade på som aldrig förr, det var ett mirakel att jag klarade av att dansa i mina skyhöga pumps så många timmar utan att jag fick allt för ont, glad över det! Träffade många från klassen vilket var roligt och många andra som gjorde kvällen ännu bättre. Vid kl 02 på natten åkte jag och de flesta tjejer hemmåt, puss på er!

Lucia

13 december är det redan, vilket innebär lucia. En dag jag gillar då jag alltid ser fram emot att kolla på denna högtid, vilket är lucian i skolan. Vi, iallafall jag, är ju uppvuxna med att se det traditionella luciatåget, med massa tärnor, pepparkaksgubbar, tomtar osv. Det är mysigt att kolla på nu så här nära inpå julen. Men tyvärr så blev våran skolas ''luciatåg'' så misslyckat som det kunde bli. Både skämmigt och tråkigt att musikläraren ska behöva tro att detta är någon brodway show. Det hela bestod av en lucia plus cirka sju svartkläda elever som sjöng en blandning av rock/salsa/konstig musik- remix av några lucia/jullåtar, vilket inte alls var passande till hur det egentligen borde ha vart, alltså vart den en stor besvikelse, andra året i rad. Dock ser jag inte hela lucian som negativt, måste ju berömma självaste lucian som var Ida, jätte fin och söt var du! En perfekt lucia. Där kom det enda positiva. Utöver detta var dagen riktigt skön, bara lucia och en halv svenska lektion.
Bild snodd från Sofias blogg ;D

Just nu...

.. äter jag lussebullar, dricker te och skriver klart geografin om Brasilien inför imorgon.

blue

Igår var jag på stan en snabbis och inhandlade denna blåa kavaj. Super snygg tycker jag, sedan är det alltid roligt med lite färgglada kläder då svart oftast är det populäraste att ha på sig. Ett plus i kanten var att jag fick 20% på denna vilket passade alldeles utmärkt. Från H&M.


Guldfynd i våran lilla stad blir rånat

Detta hände idag runt 18.00 tiden. Sjukt att människor håller på med sådant, de måste ju ha något som inte står helt rätt till i hjärnan. Dock var det en aning fail när killen tappar grejerna påväg från guldfynd, kolla kolla.

Gott

Denna kväll bjöds det på lussebullsbakning, vilket satt helt perfekt i magen efteråt. Första bakningen denna vinter och mer ska det bli, mumsigt!

Nattens shopping

Har hur länge som helst spanat in dessa två klänningar plus armbandet och när jag såg att det var 20% på allt på hemsidan fann jag ingen anledning att inte slå till och beställa hem dessa saker, tjänade pengar på detta då det inte var dom billigaste klänningarna. Dock var det bara under tredje advent det var 20% och jag hade tur att jag la märke det innan jag stängde av datorn och la mig runt 00.00. Så nu är detta påväg hem till mig. Glad tjej!

Jag gav aldrig upp dig när du försvann


Drömklänningar


In love !



















Nytt

Dagens impulsköp är denna väska, tyckte den var snygg så smällde till direkt. Kommer bli snyggt till en fin outfit i vår - Bik Bok 199:-

Nyårsklänningar

Snygga klänningar, perfekta till nyår och att ha hängandes i garderoben!

Mys

Har precis gjort tacos med familjen så det är dags att äta det nu samtidigt som vi ska kolla på Smurfarna, en såndär lugn lördagskväll :)


SOMETIMES IT LASTS IN LOVE BUT SOMETIMES IT HURTS INSTEAD


Känslan av att veta att det är fredag imorgon..

All i want for christmas is this

1. Sony Nex systemkamera- give me
2. Iphone 4s- i really need a new phone
3. Långklänning- supersnygg
4. Jeffrey Campbell lita shoes
5. Gymkort- behöver ett jätte mycket

7 december

Idag har det vart en av dom skönaste onsdagarna jämfört med vad vi brukar ha, för annars är den längsta och jobbigaste dagen. Både på filosofin och svenskan kollade vi film, och det blev inte den filmen vi bestämde, vi kollade istället på Mirrors, en skräckfilm jag lovat mig själv att INTE se, men tur var den inte så farlig som jag hade förväntat mig, dock blev jag skrämd väldigt många gånger haha.
När jag kom hem så visade det sig att min biobiljett äntligen kommit med posten, vilken förgyllde min dag, fick ju den gratis för att jag svarade på några frågor på en internetsida för ett par veckor sedan. Sen har det bestått av plugg resten av dagen, usch prov imorgon, ser inte fram emot det!

fade into darkness

Sitter här och gör ingenting, nästan bättre då att gå och sova, vilken jag ska göra nu. Taggar till svenskan imorgon då vi ska se en skräckfilm; The fourth kind. Hoppas den är läskig, för såg nyss trailen och fann inget skrämmande i den, dock ska jag inte döma än, jag som är så lättskrämd. Goodnight babes

Who you are

Sitter här i mitt rum och pluggar lite halvdant, rättskunskapsprov på torsdag, wihoo! ..
Lite kort om dagen då som alltid är så intressant att läsa om..
Hade bara två lektioner, på engelskan kollade vi klart på en film, frankenstain, hatar den filmen, så vidrig, dessutom andra gången jag ser den i skolan, enn gång hade räckt gott och väl. Sen hade vi svenska där vi bara gick igenom ett texthäfte, sen slutade vi vid lunch. Hemma ville sebbe spela monopol så vi spelade ett långt tag och oväntat nog så vann han, aja ser fram emot en revansch ;) Nu ska jag äta mammas hemgjorda pizza som äntligen är klar, mumsigt ska det bli!

Första snön

Btw, årets första snö har precis fallit denna vinter och det enda jag kan tänka är, nej nej nej! Det är fint och mysig, men... nu kommer det vara mycket kallare osv. Frågan är, kommer snön hålla sig eller försvinna lika fort som den kom? Hoppas lite på det sista alternativet..

Monday

Ny vecka återigen, nu går tiden väldigt fort, bara tre veckor kvar till jul och jullov ♥
Dagen har vart skön, skolan flöt på som vanligt, samma sak nu hemma. Hann gå på stan en liten stund medan jag väntade på min buss och då köpte ett linne som jag nu länge velat köpa som  är rosa, supersöt! Skulle egentligen ha gått på bio idag med Cindy och Jenifer men hon vart sjuk så det blev inget, istället skjuter vi upp det till torsdag, funkar lika bra. Bara att tagga till torsdag nudå!! Nu ska jag sova, måste lära mig att lägga mig tidigare än vad jag gjort den senaste tiden!

December

Ser framemot massor av saker nu sista månaden detta år, tänkte därför göra en liten lista på de saker jag längtar till som mest, kan ha glömt något, men skit samma :D
  • Bio- Twilight
  • Julmys med Cindy & co.
  • Julmys med tjejerna
  • Kapten Röd konsert
  • Krogen- STUDENTFEST
  • Jullov
  • Julafton
  • Mellandagsrean
  • NYÅR

Christmas dress

En perfekt klänning till julafton, eller vad tycker ni? Jag anser i alla fall att den skulle vara perfekt, skulle mer än gärna vilja ha på mig denna, men tyvärr betalar jag inte 699:- för en klänning jag bara använder en gång på året, känns inte direkt värt det, inte om man kollar på min ekonomi, vore jag rik hade jag klickat hemma den direkt, supersnygg!

forever young

Tjohooo!

Ligger just nu i Cindys säng och myser, nyss tjockade vi oss med mackor, gott. Våran kväll/natt har vart lika galen som dom alltid blir när vi umgås, we're crazy! Vi har även haft våran efterlängtade twiligt-maraton med massa chips.  Love it! ♥ Klockan är 03.00 men vi är inte klara ännu, nu ska vi ligga och prata i sängen bara och ha det mys. Säger godnatt för i natt!



Nyårsklänning

Skit snygg klänning, perfekt till nyår. Funderar på att köpa den, skulle passa perfekt till mina skor haha ♥ en ganska enkel klänning men ryggen gör den lite extra, love it !

Sacomässa

Var som sagt i stockholm igår på sacomässan. Från 10 till 2 gick vi runt där. Tyckte att det var intressant och fick en större inblick nu i vad jag skulle kunna tänka mig göra efter gymnasiet, men behöver tänka till mycket mer om den saken innan jag bestämmer mig.

Huvudstaden

Morgondagen åker vi med skolan till stockholm, närmare bestämt till saco-mässan, där det kommer vara massa utställningar, information och allt man behöver veta om högskolor och livet efter gymnasiet, förhoppningsvis blir det intressant, vilket jag även tror att det blir!

One Day

En super mysig film vad det jag såg nyss, otroligt söt och romantisk var den. Perfekt en sån här dyster torsdagskväll!

RSS 2.0