Bra start på veckan

Säger bara såhär; Äntligen har det vart soligt och varmt då jag vart ledig, ÄNTLIGEN! Idag var jag som sagt ledig och har legat ute på solstolen hela dagen. Trodde inte att det var så stark sol då det var lite moln och blåsigt, men det var den allt, är nu röd i hela ansiktet och halsen, men färg som färg, förhoppningsvis får jag lite brunhet av det.
.
Bestämde mig idag att följa med min morbror till Polen en vecka hem till min mormor. För mig ser jag inte Polen som utomlands då jag kommer därifrån och har vart där så många gånger, men det ska bli skönt att komma iväg från Sverige ett tag och göra lite annat. Flygbiljetten bokade vi idag så åker exakt om en månad ♥

Sista dagen denna vecka

Redan söndag, oj vad den här veckan gått fort, tiden går väl fort när man har mycket att göra. Jobbade från 8.00 till ca 15.00, och segare arbetsdag kunde det inte ha vart! Måste ha vart den lugnaste dagen hitills, fanns knappt nått att göra men men så är det ibland hos mig, eller väldigt ofta. Hemma har jag vart väldigt onyttig, bakade en kladdkaka och åt ett helt paket med popcorn, gott men inte bra för magen. Kollade även på Hangover 2 för första gången, rolig var den, dock slår första filmen med hästlängder!

Uppe med tuppen

En nyttig frukost såhär innan ett långt arbetspass.


Torsdag 26 juli

Idag var det min första lediga dag har även ledigt på lördag för bytte tid med en annan tjej som jobbar med mig, så jobbar istället en extra dag nästa vecka.
.
Idag har dagen bjudit på en resa till Västerås, åkte dit med Sofie och Crisse i några timmar. Vi gick runt både inne i city och på Erikslund, skönt att komma iväg från vardagen. För min del vart det ingen storshopping, köpte endast ett par solglasögon inne på NewYorker för 50:- vilket var ett bra köp då alla mina solglasögon har gått sönder eller försvunnit. Sen gick vi till IKEA och köpte varsin korv och dricka som en avslutnig på resan. Annars har jag bara tagit det lugnt hemma, grillade med familjen på kvällen men vår nya grill, äntligen har vi köpt en ny! Var riktigt gott, älskar verkligen GRILLAT KÖTT!!

Tisdag / onsdag

Måste berätta om tisdgens fail. Jobbade morgon och det finns ett kapprum nere i källaren där alla sjuksköterskor har sina skåp där man kan hänga i kläder och väskor, och jag har då också ett skåp där. Efter att ha jobbar klart för dagen är jag på väg ner i hissen för att byta om och cykla hem och kommer då på att jag inte har någon nyckel till skåpet. Är så dum att jag lämnat den i min väska och låst in den i skåpet.. det är ju hänglås så ganska lätt hänt att råka göra det. Men jag får ju panik, har ju alla mina grejer där inne, så springer runt som en galning i sjukhuset och kollar med folk om de vet nån som kan dyrka upp hänglåset men tydligen så skulle det vara värsta grejen och ta lång tid :s Tillslut ringer jag hem till mamma och kollar om hon har en extra nyckel, men det hade hon inte... Så mamma kommer ner till jobbet, fixar fram nån vaktmästare och han dyrkar upp låset, klart på 2 sekunder. Haha orkar inte, hur kan man vara så klantig?! Tydligen så var jag den tredje den veckan som han behövt göra likadant på, känns ju lite bättre haha. Så nu får jag hålla koll på nyckeln så att jag inte råkar göra samma misstag igen!
.
Onsdag idag då. Jobbade 12-19 och det kunde ju inte ha vart en sämre tid eller dag att jobba på, ärligt.. Idag har det ju vart sommarens hittils varmaste och soligaste dag och jag MISSADE DEN! Vart lite ledsen med tanke på att jag längtat efter att få sola och efter ett riktigt sommarväder, men icke, det var inte min tur idag. Har kollat på SMHI och det ser inte positivt ut, visst det kommer vara varmt men molnigt och regn kan förekomma, kul. Tack och hej för idag.

Måndag- jobbarveckan

Finns inte så mycket att berätta om dagen, har jobbat från 12.00 till 19.00, och det var en sjukt lugn dag, städade lite i skåpen, kylskåp, diskade och hjälpte till med lite småsaker annars har jag bara chillat för det fanns inte mycket alls att göra. Skönt, samtidigt uttråkande, man vill ju göra saker inte bara vänta på att nått ska hända, men finns inget att klaga över egentligen, lättjänade pengar ;) Cyklade både till och från jobbet, sammanlagt blev det ca 12 km så det vart dagens träning samt allt gående på jobbet, nöjd! Känner att jag har fått träningsvärk i rumpan, bra det.
.
Jobbar varje dag den här veckan förutom på torsdag vilket är min enda lediga dag. Lika bra det, kommer säkert vara fult väder as usual!

Söndag- slappdagen

Hallå i stugan. Dagen började bra, vaknade klockan 11 och gick direkt ut på en powewalk. Gick runt i slagsta sedan långa vägen till glömsta och samma väg hem igen, tog mig ca 45 min och är riktigt nöjd över att jag tog mig i kragen och tränade lite. Väl hemma gjorde jag frukost och resten av dagen har jag inte gjort något speciellt mer än att slappat och tagit det lugnt, det är ju trotts allt söndag och vädret har vart en besvikelse, blåsigt och målnigt, usch! Jag som ville sola :(

Vimmelbilder

Ifrån fredagen på Le Grand.
Hatar när mitt hår delar sig...

High heel

Måste bara visa upp mina nya snygga skor som min mamma köpte till mig för några veckor sedan i Polen, helt underbara, älskar dom ♥

Fredag!!

Igår var det ju min första arbetsdag på sjukhuset, trodde aldrig att jag skulle klara av dagen för mådde riktigt illa när jag vaknade, men som tur gick det över innan jag åkte mot jobbet. Jobbade i ca 6½ timmar och dagen gick ut på att få se vilka uppgifter jag skulle få göra, vilket var lätta saker. Avdelningen jag jobbar på är väldigt liten så finns inte så mycket att göra och vissa tider blir det att man inte gör nått, ett väldigt chill jobb men får bra betalt.
.
Slutade lite innan halv 3 och då vart det att åka fort hem och göra sig iordning för att sedan åka hem till Johanna med Sofie. Där firade vi Johanna som fyllde. Vi grillade och spelade olika spel, mysigt! Senare mot kvällen kom lite mer folk och då började vi förfesta och körde olika lekar. Vid halv 11 åkte vi ner till stan och fortsatte kvällen på Le Grand. Var faktiskt riktigt kul på krogen, bra musik, roliga människor och mycket dans.

New in

Under hela sommaren har jag inte shoppat ett enda plagg eller skor, vilket är väldigt ovanligt för mig då jag älskar att shoppa. Men har tänkt mycket på att jag måste spara pengar och inte impulsköpa saker hela tiden, speciellt mat! Och detta har jag verkligen lyckats med, har endast gjort av med pengar till grönalund där jag var i början av somaren annars har jag inte gjort av med något mer av hela studiebidraget och studentpengarna, vilket jag är nöjd över.
.
Gjorde dock ett köp häromveckan vilket endast var ett kap, ynka 99:- för dessa fina shorts från H&M. Kände för en liten färgklick i garderoben.


19 juni- Glad tjej

Dagen började bra måste jag säga. Mamma väckte mig med att säga att jag har fått ett jobb, mitt svar vart: ja jag vet, ska städa allt i mitt rum idag. Trodde hon menade att jag skule ta tag i rummet och städa klart det men så var inte fallet. Det visade sig att jag tydligen hade fått ett jobb, på sjukhuset där min mamma jobbar, dock på hennes grannavdelning. De ringde henne nu imorse. Är verkligen SJUKT GLAD nu, äntligen ett jobb. Det är dock ett sommarjobb där jag kommer att jobba i 3 veckor, men bättre än inget! Så imorgon har jag inskolning från halv 7.30 till kl 14.00. En bra fråga är, hur ska jag klara av att gå upp så tidigt?!?!
.
Dagen idag består dock utav mitt andra jobb vilket är att ta tag i rummet, skäms över hur stökigt det är.. Ska också träna lite senare och åka till tuna park med Sofie.

18 juni

Kollade nyss på en riktigt bra och rolig film, 21 jump street hette den och kan verkligen rekomendera den till er, snyggingen Channing Tatum är med vilket gör den genast bättre!
.
Dagen har bara flygit iväg idag. Vaknade sent, vilket jag inte hade hoppats på, väckarklockan lyckas jag på nått sätt ignorera varje gång den ringer, typiskt. Har hunnit gå runt på stan en stund med Sofie annars har det inte hänt så otroligt mycker mer under dagens gång.

Måndag 16 juli

Dagen har till all ära vart mycket bra måste jag säga, dels för att det äntligen har vart fint väder, soligt hela dagen, dock blåste det ganska mycket, och dels för att jag äntligen har vart ute och inte bara suttit hemma.
.
Gick upp hyfsat tidigt, vilket jag inte lyckats göra de senaste dagarna, duschade och hann kolla på ett avsnitt av how i met your mother. Vid kl 14.00 åkte jag ner till stan, hämtade upp min plånbok hos polisens hittegods, lång historia.. sedan mötte jag upp Zenia och vi cyklade till borsöknabadet, vilket jag trodde skulle vara en riktigt utmattande resa, men till min förvåning var det riktigt skönt. Väl framme solade vi den stunden det fortfarande var varmt, tråkigt nog blev det lite kyligt av all blåst så vart inget badande för oss. Därefter kom Andrej och Noel med vattenpipa och chips, och vi hade det trevligt. Mot kvällens slut åkte vi vidare till västerleden och avslutade dagen på mcdonalds.

I'm back

Har verkligen inget att skriva men vill skriva något. Började denna vecka med min ''nya livsstil'' om man nu kan kalla det så. Med det menas att jag ska börja träna igen, inte gym utan mest ta powewalks, joggingturer, träna hemma och börja äta nyttigt så mycket som det går iallafall, ibland får man ju unna sig lite gott. Känner att jag måste komma igång med träningen för att få det resultat jag är ute efter.
.
Idag har jag mestadels städat mitt rum, rensat allt skräp som inte behövs och gjort ordning. Om ett tag tänkte jag gå ut och jogga lite, måste passa på nu när solen är framme!

RSS 2.0