Gold is the new black


Onsdag 19 december

Hola! Jobbet idag gick bra som vanligt, 7 timmarspasset var lugnt och det rullade på. Extra mysigt var det idag, då vi hade julfika och julklappsbyte inne i personalrummet. Super gott med några julmackor, julmust, glögg och bakelser. Nu börjar den feta juletiden, tjocktgott!

Efter jobbet hämtade Sofie och Crisse upp mig och vi åkte en sväng till Västerås, ner till erikslund. Köpte en julklapp till mamma annars hittade jag massor av smycken till mig själv som jag köpte, var trotts allt halva priset på allt så slog till ordentligt! Trevligt att shoppa lite hehe.. Godnatt på er:*


Långa dagar

Hallå där, det var inte igår det! Har som ni säkert märkt vart lite off när det gäller bloggen, men har haft så mycket att göra så orken fanns inte där.

Har haft fullt upp. Har jobbat sen i torsdags till igår måndag och idag var jag ledig. Har blivit mycket jobb den senaste tiden, riktigt glad över det.
Utöver jobbet i helgen har jag även vart en sväng på krogen i fredags med Hellen, en rolig kväll och nykter då jag tagit en paus från allt festande då jag satsar all in på träningen, vilket jag lyckats bra med :) Sist var det när jag firade mig och det känns sjukt längesen. Planen är att vänta till nyår, då smäller det ordentligt!

Idag har jag vart igång hela dagen, knappt suttit något. Vid lunchtid åkte jag och mamma till stan. Köpte klart julklappar till syrran, känns skönt! Dock är hon den enda jag köpt till än så länge.. Efter mamma åkt gick jag och tränade, väldigt länge faktiskt och det gick suveränt. Därefter gick jag på stan igen med Zenia. Köpte endast en julklapp till mig själv hehe, blev ett halsband, typsikt att hitta nått nu.. Så efter en heldag i rörelse är det dags att sova och förbereda sig inför morgondagens jobbpass! Puss :*


12-12-12

Japp det var det ''stora speciella datumet'' idag som alla människor snackar om, coolt javisst! 
 
Sitter nu i soffan och tänker för mig själv, GÅ OCH LÄGG DIG FÖR HELVETTE JOSSE.. ah lite sådär snurrar tankarna för tillfället, och ja visst är det tid för sängen vid denna tid, speciellt om man ska upp tidigt, vilket jag ska.
Men iallafall, tänkte uppdatera lite smått om dagen, lika kul varje gång. Dagen spenderades på stan där jag och Hellen gick runt och försökte leta julklappar, som inte gick nå vidare för mig. Har ingen som helst aning vad jag ska köpa, lika svårt varje jävla år, men inom en snar framtid ska jag komma på nått bra! Efter rundan på stan gick jag till gymmet och tränade, gick skit bra, har lyckats puscha mig så att jag orkar mer och klarar av tyngre vikter osv. Good job there Josefine. På kvällen åkte jag till Sebbes skola och kollade på hans luciauppvisning som han hade med klassen, älskar lucia, lite tårögd blir man allt av de fina sångerna, supermysigt. 
 
Nu är det definitivt dags för sängen, imorgon, eller rättare sagt om några timmar väntas det jobb, så måste vara lite pigg iallafall, puss. 

Söndagsmys

Hallå där. Idag har jag bara tagit det lugnt. Skulle ha tränat idag men behövde vila upp mig så skippade det, ska köra hårt hela veckan som kommer istället. Har hållt på att sätta ihop min nya soffa istället, vi köpte nämligen en ny idag till mig ner till mitt andra rum, en snygg, stor och skön! Miljoner gånger bättre än den jag hade tidigare, hatade den! Så nu har jag det hur bra som helst här nere, med tv och allt, det endast som fattas är fler kanaler på tvn, men det kommer. På kvällen vart de lussebullsbakning, första för i år, otroligt gott var det! Sen mys framför solsidan, sista avsnittet, tråkigt nog och en film efter det. Bjuder på en mumsig bild, puss.

Snart är du min!!

Eftersom jag nu vart utan mobil i si sådär 5 månader så kände jag att ja, det kanske är dags att köpa en mobil?! Då jag inte fick en ny på försäkringen då jag lämnat in papper osv försent så hade jag valet att antingen köpa en ny eller använda en skit mobil. Valet var ganska enkelt, så i torsdags beställde jag en ny mobil till mig. Den får jag självklart betala helt själv då min förra var den sista mamma köpte till mig och jag får helt enkelt skylla mig själv att jag var så klantig med min förra iphone. Återigen blir det en iPhone till mig, denna gång iPhone 5, en vit. Kände att om man ska slå till, varför inte slå till stort?! En 32gb dessutom, så att jag slipper ha minnet fullt. Det positiva är att jag endast betalar för mobilen, och inget abonemang då jag kommer använda mitt gamla som jag hade till min förra mobil. Dock lite surt att en massa tusenlappar försvinner pga min oförsiktighet, men ska se till att denna blir min sista på många år! Längtar till måndag då den landar i min brevlåda! :D

Magiskt

Summerburst 2013, HERE I COME!!!! När vintermörkret och kylan nu är här kan man alltid tänka på allt kul som händer i sommar. En av sakerna är att jag ska på denna festival med Issa, något som vi skulle ha gått på förra året, men som inte blev av. Men nu är biljetterna köpa, då de släpptes förra veckan, snabb som blixten köpte jag direkt, rädd att de skulle ta slut snabbt som dom brukar. 14-15 juni då är de dags, längtar !

L o v e

Förra fredagen var helt awesomee! Hade det verkligen jätte kul den dagen. Firade mig med mina fina tjejer hemma hos mig med tacos, efterrätt, lekar och festande. Rikitgt kul att de flesta kunde komma. När klockan började närma sig halv tio gick vi som skulle till krogen till bussen. Bussresan var bland det roligaste den kvällen, hela bussen sjöng för mig vilket var grymt haha! Väl inne på krogen fortsatte festandet och måste säga att det var en av de roligaste kvällarna ute, kanske den roligaste på Villaetuna? Tror nästan det! Tack alla som gjorde kvällen till den bästa ♥
 

RSS 2.0