Update; last week

Känns som det var evigheter sedan jag gjorde ett inlägg här på bloggen, men har haft andra saker att göra och känns bättre att ta lite pauser än att lägga upp rätt så tråkiga och meningslösa inlägg, även fast man kan tycka att jag gör det då och då ändå.
 
Förra veckan jobbade jag från tisdag till fredag, så de vart tidiga mornar och tröttsamma eftermiddagar, men värt varenda intjänad krona, såklart!
 
Helgen var lyckad minst sagt. I fredags efter jobbet vart det direkt hem, ta de lugnt, duscha osv. Vid 18.00 tiden kom Fredrik och sedan Sofie nån halvtimme senare till mig och vi hade ett litet ''före-förfesten'' till kl åtta. Sen tog vi bussen till den egentliga förfesten hemma hos Oscar, där trevligt folk var, några som man kände och några inte. Eveline som jag inte träffat på länge var där, riktigt kul att ses igen! Efter tio gick vi alla ner till stan och till krogen och måste säga att jag hade riktigt kul ute, träffade många jag kände, dansade i massor och blev bjuden på ett X antal drinkar och öl, haha snälla killar! En lyckad kväll trotts några minnesluckor och blåmärken :D
 
På lördagen vart det en heldag på zero one six, där det var sm i inlines. Lillebrorsan var ju med så självklart var man där och stöttade honom i hans första deltagande i sm. Var faktiskt kul att kolla på alla som åkte, är verkligen faschinerad över hur de alla klarar av att åka i såna skor med hjul på, haha av egna erfarenheter så vet jag att det inte är en lätt match då jag får panik när någon i full fart kommer mot mig. Men det är ju jag det! Var även kul att spana in alla killar som åkte och satt runt om i hallen (seniorerna såklart), vilket jag underhöll mig med under alla de timmar jag var där, hehe ;) 
 
Samma dag fast på kvällen åkte jag, Johanna, Louise och Simone hem till André där även Christian och en till kille var. Där var vi ett bra tag och förfestade innan vi tog taxi ner till stan. Eftersom att det var lördag så var de flesta ställen från 23 vilket vi tjejer inte kom in på, så surt. Men vi gick iallafall till O'learys ett tag för att träffa två vänner till Johanna, skit unket ställe med bara massa 40+ och äcklig inredning och superstrångt. Not my style or place to be! Som tur gick vi därifrån efter 10 min och vidare till Pitschers, och samma sak var det där... Första och sista gångerna man drar dit! Efter att alla dragit och bussarna gått hade jag turen att träffa André igen som lät taxichaffören först skjutsa hem mig innan han åkte hem till sig, jätte snällt och generöst av vännen min!
 
Söndagen blev en skön dag, kollade lite film på dagen innan jag åkte hem till Fia. Var där med Sandra och Hellen, mycket trevligt med fias halloween inspirerande hemmagjorda skapelser, otroligt mumsigt och super söta små spöken av maräng. Blev mycket spelande ''Diamanten, Med andra ord, Cluedo och olika kortspel''. Roligt roligt ♥

Tisdag 23 oktober

Idag jobbade jag från 08.00-15.00, sedan vart hemma resten av dagen, kollat på sista avsnittet av svenska Hollywoodfruar, tråkigt att det har slutat, bakat bullar med vaniljkräm i, inte den vackraste skapelsen men hur goda som helst och så har dagen runnit iväg.

Ibland får man nörda lite..

Den här helgen har inte direkt resulterat i mycket sömn kan jag säga er. Söndagen började tidigt, jobbade från halv åtta till tre och efter jobbet vart det hemåt. På kvällen kom Elin och Sofie hem till mig och vi hade ett så kallat lan. Japp vi lanade och det var inget annat än The sims 2, haha vilken var riktigt kul så hela kvällen och natten satt vi uppe. Blev lite galenskaper inne på chatroulette, som en paus från simset hehe. Laddat med energidricka och kaffe klarade jag och Elin att vara uppe till halv 11, då hon skulle åka då. Sofie hade somnat vid 5-6 och jag gick och la mig vid 11 och sov lite halvt till 5. Så såg min lediga dag ut idag då :)
.
Vi kollade även igenom massor av gamla bilder, jätte kul att kolla tillbaka på alla minnen.
Elin och jag 2009, om man tänker efter så är det inte så jätte länge sen men det känns som om det vore evigheter sen.
 

No sleep

I fredags blev det utgång igen. Kvällen började hemma hos Bella med tjejerna och ett gäng killar, dock höll dom sig för sig själva på andra sidan rummet. Kul hade vi iallafall och när klockan närmade sig halv 11 gick vi alla till krogen. Superskönt att Bella och David bor mitt på stan! Den kvällen var Italobrothers (har alltid trott att de heter Italianobrothers) på Villa Etuna, en grupp från Tyskland och det var sjukt bra drag inne när de väll spelade och riktigt mycket folk var det också. Träffade Johanna på dansgolvet så var mycket med henne den kvällen också. Lyckas alltid tappa bort folk på krogen, så tjejerna jag kom med hittade jag inte mot slutet av kvällen, typiskt. Sen vid halv ett kanske behövade alla gå ut ur lokalen då tydligen brandalarmet gick, fattade ingenting, vet inte om det var på riktigt eller ett falskalarm, men ute fick vi alla stå i regnet i kanske 30 min, vilket kändes surt och försörde kvällen en aning. Men när man väl fick gå in igen fortsatte vi att dansa och vid 2 stängde de. Träffade emma utanför och hängde med henne på en efterfest med lite andra grabbar och tjejer, känade att jag inte ville avsluta kvällen än. Va helt okej där och efter kl 6 på morgonen tog vi en taxi därifrån och jag som skulle jobba halv 8 åkte direkt från efterfesten till jobbet. Vart ett pass till kl 3 och sen vidare hem. Jobbet gick galant, även utan sömn. Resten av lördagen var jag hemma, hade ingen ork till nått annat, vilket kanske inte  var så konstigt :)


Stan hela veckan

I tisdags drog jag ner till stan för att träffa Andrej, min lilla kompis som jag inte träffat på otroligt länge. Planen var att vi skulle fika men vi hamnade på Mcdonalds till slut, ovanligt.. Åt den nya marsglassen, som var sjukt god, älskar mars! Sen satt vi och snackade massor om allt i två timmar, sen gick vi runt en stund på stan, köpte en ring som jag velat ha i över ett år, som nu var på rea, slog till direkt då. På kvällen var jag med Sofie, Elin och Hellen, som bara vara med ett tag när vi satt på Mc på västerleden, sen gick vi hem till mig och flummade oss. Kort och gott om den dagen
Idag har jag vart på stan IGEN, man kan tro att jag bor där.. Följde iallafall med Sandra och bytte storlek på en tröja, men den fanns inte på stan så blev en sväng till tuna park efter 2 timmar på stan. Fick med mig en klänning sen rullande vi hemmåt. Skön dag!

Måndag 15 oktober

Hellu, idag har jag inte gjort så förfäligt mycket. Var en snabbis på stan för att ordna lite saker sen i väntan på bussen gick jag runt lite i affärer. Och ett litet köp blev det allt, ett par snygga högklackade skor, ovanligt...? Ne! Men har ju ändå spanat in dom ett tag så idag fick de äntligen följa med hem. Nu sitter jag och väntar på att project runway Sverige ska börja, i detta väder vill man inget annat än att sitta inne, regn och regn, typsikt Sveriges alla årstider.
Perfekta skor nu till vinter, right?! ;)

Helgen

Lördagen började tidigt, gick upp halv 7 på morgonen då jag skulle jobba och efter att endast sovit i ca 2½ timmar så lyckades jag ändå överleva jobbpasset, dock kände jag mig lite påverkad fortfarande stunden jag vakna, men det gick snabbt över. 07.30- 15.00 varade jobbet på sjukhuset där jag fick hjälpa till i köket, med frukost, lunch, disk och lite andra småsaker. Resten av dagen spenderade jag hemma, kollade serie och tog det lungt.

På söndagen åkte jag och Hellen till stan och köpte present och därefter åkte vi hem till Sandra och firade henne. Jätte kul att träffa alla tjejer igen. Vi åt en riktigt god köttfärspaj och massor av fika efter. Sandra borde bli kock ;) Och jag låg självklart i matkoma efter att ha proppat i mig så mycket, men det var det värt. På kvällen var jag hemma bara, kollade på solsidan och gjorde inget utöver det vanliga. 
Grattiis Sandriiis ♥

Fredag i ett nötskal

Gårdagen började hur bra som helst. Åkte ner till stan med mamma kl 12 och mötte upp Eve då vi skulle luncha. Eftersom det var jag som bjöd alla på lunchen var det även jag som valde ställe och självklart blev det sushi!! Har vart hur sugen som helst att äta det igen så det var ingen tvekan om saken. Det var första gången de båda åt, lite kul då mamma gillade det, eve hatade det och jag älskade det, såklart ;) Det vart även en liten runda på stan och fick med mig ett par knähöga stövlar med klack som jag tittat på ett tag, jag och skor.. inga kommentarer! 
Efter stan åkte jag hem, duscha och fixade mig och på kvällen åkte jag och Sofie hem till Oscar. Där chillade vi ett tag med Richard också. Egentligen var planen för kvällen att vi skulle ha eller gå på en hemmafest, men eftersom vi har otur i allt, som vanligt, gick den planen åt skogen. Allt failade verkligen, men efter ett tag bestämde vi ändå oss för att vara hemma hos Johanna och förfesta och därefter dra till krogen, vilket var vår plan b. Hade de ändå helt okej ute, bätte denna helg än sist, roligt att träffa så många man kände ute, great! :D

Onsdag och snaaart helg!

Hallå där. Nu ser man och märker att de är höst. Bladen från träden har ändrat till höstens alla färger och många har redan fallit och ligger på marken. Det blir mörkare tidigare om kvällarna och kylan börjar krypa fram mer och mer varje dag. Vilket tyder på att snart är det vinter och snö. Detta gillar jag inte, då bland det värsta jag vet är att frysa, vilket jag gjorde ordentligt för första gången idag. Det positiva med hösten är dock alla snygga höstkläder och skor. 
.
Idag under dagen har jag kollat på project runway Sverige och påbörjat min storstädning utav mitt rum, vilket jag aldrig lyckas slutföra, men nu ska det bli ändrig på det. Har även vart i isstadion med Sofie och kollat på Issas ishockeymatch. Kan säga att det var lika kallt inne i hallen som ute, så det var inte direkt skönt och sitta där inne, dock får jag skylla mig själv lite, hade endast en skinnjacka vilket inte var så passande i de cirka 7 grader som det var. Men det var ändå kul att kolla på matchen för det. Nu ska jag fortsätta kolla på min serie och kanske fortsätta städa lite och längta tills fredagen!

Måndag 8 oktober

Hallå där. Vaknade kl 16.00 idag, vilket är sjukt sent, till och med för att vara mig.. men gick ju trotts allt och la mig sent igår. Så idag har man inte hunnit att göra nått under dagen, inte för att jag hade något viktigt att göra för den delen heller.. Har iallafall vart hemma hos Elin ikväll med Sofie och Linnea. Dom tjejerna har man inte sett eller vart med på hur länge som helst, förutom Sofie då! Så det var hur kul som helst att träffas. Vi spelade spel i timmar, pratade och skattade mycket :D Nu är det verkligen dags att sova, tjingeling! 

Söndagen den sjunde

Hela söndagen var jag hemma och gjorde inte allt för mycket, hade det rätt så skönt och lugnt under dagen. På kvällen började ÄNTLIGEN solsidan, gud vad jag har längtat efter den säsongen. Alltid lika roligt, men hoppas på att det blir ännu bättre, var ju bara första avsnittet än så länge. Efter solsidan gjorde jag mig iordning och blev upphämtad utav Johanna och vi åkte hem till Rickard där Oscar också var. Och jag dog när jag kom in i huset, verkligen.. Han hade fyra små kattungar, supersmå och såå söta, kunde inte slita blicken från dom!! Lekte med dom hela tiden och ville bara ta med mig alla hem. Utöver det, satt vi och lyssna på musik, spelade kort, drack vin och pratade om allt som gick att prata om, härligt diskusioner. Halv 5 på natten åkte vi sedan hem, dödströtta.

Lördag 6 oktober

Hello brothers and sisters! Idag har det vart en lugn lördag, otroligt skönt dock blev man sugen på att gå ut och röja lite, men ibland måste man avstå från det. Under dagen har jag vart hemma, hjälpt mamma lite utomhus och städat. Halv 7 åkte jag, Sofie och Issa till ica maxi, köpte lite smått och gott och åkte vidare hem till Issa. Vart lite program och filmtittande, samtidigt som vi försökte klura ut vad vi skulle hitta på. Tillslut åkte vi hem till Oscar, drack kaffe och satt och snackade om allt mellan himmel och jord, supertrevligt. Runt halv 2 vart vi supersugna på hamburgare så vi tog bilen ner till västerleden och satt på mcdonalds ett tag, sedan vart det vidare hem till sig. Mycket trevligt och mysig dag om jag får säga det själv! :)

Fredag hela veckan

Fredag igen, förstår inte, det var ju fredag alldelles nyss?! Veckan han bara sprungit iväg. Under veckans gång har jag gjort lite ärenden på stan, fikat och umgåtts med Zenia, sökt jobb, shoppat i massor, ätit sushi med sofie, pengarna bara rinner iväg nu, men det får bli ett stopp på det känner jag! Idag som sagt, fredag, helg, dock känns det som helg varje dag, men men, idag iallafall var jag på stan, hyfsat tidigt, var nämligen på en arbetsintervju, riktigt kul, så nästa vecka får jag svar om jag får jobbet eller ej, lite kul var det att han som intervjuvade mig skratta lite över att jag inte har en mobil, ja det är ju skrattretande, riktigt mobbad brud är vad jag är! Intervjun gick väldigt bra och nöjd gick jag därefter till The phonehouse och kollade hur de går med leveransen av min mobil. Nästa vecka är det beräknat att jag ska få den, så hoppas hoppas, håller tummarna! Nu väntar jag på att klockan ska bli halv åtta då jag ska gå till Sofie och därefter ska vi åka hem till Issa och ha en mys/chill/tjej- kväll, om man nu ska kalla det så. So no party this friday bitches ;D

One drink too much

I fredags var vi ute, på Villa som är ett nytt uteställe här i staden. Och eftersom att jag inte vart ute i Sverige på nästan 2 månader typ kändes det skönt att gå ut igen. Var ute med Sofie och Johanna och vi förfestade i borsökna. Vart faktiskt kul, träffa lite nya männikskor. Förfesten är ju alltid bättre än själva festen, eller vad brukar man säga? Hur som hels åkte vi ner till stan vid halv 11 och testa på nya utestället. Kan inte säga hur det var där då det är väldigt suddigt från den kvällen.. Inte bästa kvällen för den delen heller, men sånt är livet, hade iallafall kul på förfesten, bättre lycka nästa gång! 

RSS 2.0