Tröttare än tröttast

Min och min systers mästervärk; vi älskar att vara tjocka! ♥

Time for bed

Ögonlocken orkar inte längre hålla sig uppe, tröttheten blir allt större och större, huvudet vill inte må bra utan kommer vilken minut som helst att explodera, kroppen känns seg, värkarna ryggen och nacken plågar min kropp, vilket resulterar i att jag vill sova i 100 år, vilket jag nu ska göra. Min underbart sköna säng väntar på mig och jag säger Godnatt för ikväll.

liberate yourself

Den senaste tiden, eller mer dom senaste dagarna nu, har jag tänkt väldigt mycket men samtidigt väldigt lite, make sense huh? Kanske inte, men för mig gör det det! Har kommit till underfund att livet har sina toppar och dalar. För stunden mår jag kasst, verkligen, men har inget bra svar på varför, det snurrar i mitt huvud, känns som allt faller och jag vet inte när det hände eller när allt blev så fel. Är det så att man kommer tills en viss period i livet där allt känns så hopplöst eller är det verkligen så det är? Jag förundras ständigt över hur saker och ting förändras, hur vi människor går från att vara en person som vi alltid vart till en annan, helt ny, helt annorlunda..
Förändringar sker ständigt, vare sig vi märker det eller inte. Är detta en del av livets långa väg? Är det detta vi måste stå ut med för att lära känna oss själva in på djupet? En fråga som man borde ställa sig..
Som enskild individ känner jag inom mig att jag kommit till den stunden i mitt liv där allt håller på att förändras och falla samman, att jag behöver ta mig i kragen och visa, inte för någon annan, utan bara för mig själv, att livets små negativa punkter, inte ska dra ner mig utan bara ska visa mig att detta är livet, detta är vad du kommer att få stå ut med, detta som du från och med nu behöver jobba på för att ådstadkomma något i livet.
'
Nu är det inte så att jag blivit helt galen okej, eller att jag tappat förståndet, absolut inte! Det är bara det att det känns som att allt kommer på en och samma gång, och att det är förlite tid att göra allt.
'
Mitt stora problem nu är allt plugg jag har, som jag beskrev nyss, det känns som allt kommer på en gång och att jag inte hinner med.. JOBBIGT !

Livet samt dagarna har definitivt sina upp och ner stunder.

btw: min trötthet kan vara en effekt av att jag just nu ens orkade babbla på som jag precis gjort, kan kännas som att detta inlägg inte har någon mening, but who cares, allt behöver inte ha en mening.


Riktigt coolt faktiskt

Att man kan förändras så mycket utseendemässig som person är otroligt, riktigt faschinerande att kolla på!

Vissa saker stannar föralltid kvar i minnet och hjärtat!

SOFIA ALMGREN, kommer du ihåg när vi stod högst upp däruppe på bron och såg ut över vackra Venedig? Då vi hade the time of our lifes, tog massvis av bilder och bara njöt? Det saknar jag! Att vi inte behövde tänka på något då i den sekunden, att vi endast kunde tänka på nuet, stunden och platsen vi befann oss i.. Saknar Italien så oändligt mycket, människorna, deras livstil, språket, maten och allt annat som gör att jag vill tillbaka! ♥

Nostalgi

Svensson svensson är vad jag förälskat mig i nu den senaste tiden. Laddade ner hela säsong 1 och första filmen för någon dag sedan och nu är jag fast. Har alltid älskat denna familj och har enda sedan liten sett filmen och avsnitten! Blev verkligen sugen på att kolla om allt igen, vilket jag nu gör. Detta är riktig nostali för mig, varje avsnitt får mig att skratta, detta är verkligen min humor.. beroendeframkallande men så värt det ♥

1:a advent

Älskar denna låt, super mysig! Nu är det inte långt kvar till jul
Första advent och ingen snö.
Tycker det är bra att det inte är snö för då bli det bara kallare osv, dock skulle det vara finare och mysigare ute :)

lite ikea, shopping, party och party

Fredagen spenderades i västerås med familjen hela dagen. Först röjde vi inne på ikea där jag fick med mig två ljusstakar, påslakan till sängen, ljus osv, nu kommer det bli riktigt mys i rummet, kul att få piffa och fixa rummet! Sedan gick vi runt på erikslund en snabbis och jag köpte snyggaste skorna, rosa som jag så länge velat ha, älskar dom! ♥ då har man skor avklarat till nyår! Sen åkte vi till burger king och tjockade oss, mycket gott!
bilden gör inte skorna rättvisa, så mycket snyggare i verkligheten, hoppas bara att jag överlever att gå i dom, det är ju trots allt 14 hela cm!!

Kvällen blev dock ännu mer lyckad! Började kvällen i dannes bar där jag umgicks med Issa, Stefan och Azad. Där förkröka vi, spelade kort och hade allmänt kul. Sedan vandrade vi vidare till Le Grand och vi kom in mohaha, träffade även Tomas vår lärare som är vakt, söt :D Blev sjukt mycket dans, inte skönt för fötterna i mina höga klackar!! Vid halv 3 drog vi hemåt!
Detta är lite komiskt faktiskt, väl hemma fick jag inte av min ena sko, dragkedjan på skon hade fastnat och jag måste nog ha kämpat i ungefär en timme innan jag väckte mamma haha och hon klarade att få av den, hade annars fått sova med skon på...
Så såg min kväll/natt ut! Me like..

Har jag valt fel linje?

Dagen började med att klassen var i vilsta, UTE, i 2 hela timmar, sjukt kallt!! Det var någon gammal militär som var med oss, vi fick bl.a. gå upp till toppen av backen och skrika allt vad vi kunde och därefter göra olika lekar, allt handlade om struktur och sammarbete, det var det han ville lära oss! Intressant..
Därefter åkte vi tjejer till stan en stund sedan vidare till nattkröken, åt en hel pizza, mumsigt var det!
Sen var det dags för öppet hus i skolan. Vi gick mest runt i framgången och till olika områden, åt massa godis från alla UF-stationer och virrade runt. Haha hade skit kul på fordonsområdet där jag testade på att byta däck på en bil, kul att alla kollade på när jag gjorde det, men det var jätte lätt! Vart faktiskt imponerad av mig själv och likaså vart alla som kollade på, speciellt killarna på fordon, hmmm, tror dom inte att tjejer också klarar av sånt huh. haha aja nu vet jag iallafall vad jag ska göra när jag får bil.... Skulle kanske ha valt det istället för samhäll? Nuuu ska jag sova, skönt att vara ledig imorgon ♥

18 år

Bättre sent än aldrig. Tänkte lägga upp bilder från i lördags då jag firades av ett härligt gäng tjejer. Hade en riktigt lyckad kväll, med tacos, efterrätt, party och massa dans. Många kunde tyvärr inte komma då de var sjuka, men det hindrade inte oss från att ha en super kväll, tack tjejer för kvällen/ natten! Det gör vi om ♥
haha fick lapdance av tjejerna, så det var lite av bilderna!

Crazy Stupid Love

Nu vart denna vecka ännu skönare, helt perfekt! Började 10.40 och slutade 12.40 eftersom vissa lektioner var inställda och på andra lektioner fick vi jobba på valfri plats, det gillas mycket då vi egentligen slutar runt fyra.. Imorgon har vi inga lektioner alls och inte heller på fredag, me gusta! Imorn ska vi dock göra något med klassen i vilsta från kl 13 till 15 sen halv sex är det öppet hus till kl 20.00, kul faktiskt. Sen kommer den efterlängtde helgen som vanligt!
Såg denna film idag och trodde från början inte att det skulle vara så bra, men efter att ha sett den så måste jag säga att den var SÅ bra, rekomenderas till alla! Ryan Gosling är sjukt snygg, vilket gör filmen ännu bättre, yammi!

The world is yours

Lite tankar som ploppade upp i huvudet idag. Har kommit fram till att jag verkligen kommer sakna skolan efter studenten. Tänk att jag redan nu känner så.. och det är ingen nyhet att många som tagit studenten saknar skolan, men att jag tänker på det redan nu känns ju lite sådär. Tänk er vilken tygghet man har när man går på gymnasiet, man vet att man har någonstans att gå, likaså när man har sommarlov, då vet man att när sommaren väl är slut så har man någonstans att gå. Nu är det ju inte så att jag gillar skolan för pluggets skull, verkligen inte, det är något jag får ångest över. Det är ju för vännernas skull man kommer till skolan, för ungänget och för att träffa folk. Detta är något jag kommer sakna otroligt mycket. Är nästan lite avundsjuk på min syster som ska börja gymnasiet i höst nästa år, känns som att jag inte är redo för verkligheten efter studenten, men jag skulle aldrig orka ännu ett år. Sen det är ju klart att jag verkligen verkligen längtar till studenten, till friheten och alla nya möjligheter, otroligt spännande men samtidigt väldigt skrämande. Vad ska jag göra? Hur kommer mitt liv se ut? Det är det jag är mest skärrad över, att veta vad man ska göra.. självklart ska jag gå på högskola osv, men vad har jag inte en aning om.. vet iallafall att jag vill plugga utomlands, men hur, när och vad vet jag ej! Men det är livets gång, man vet aldrig vad som ligger framför och väntar på en. Livet är en lång resa och vägen är inte alltid en dans på rosor, men det är något man är tvungen att acceptera och istället för att tänka på det negativa ska man istället se allt det positiva och alla möjligheter man har. Du är den som har makten att bestämma hur dit liv ska se ut och hur du ska utforma det!

Det löser sig

Dagen har verkligen flygit iväg känner jag, dock var inte skolan jobbig, snarare skön! Minus är att det var så varmt i skolan, svettades sönder, mysigt värre, men så var det.. Hade utvecklingssamtal som gick suveränt, skönt att man är 18 och inte behöver ha med föräldrar längre!! Efter skolan blev jag hämtad av mamma och vi åkte till tuna park, blev ett par lyckade timmar där, hittade 2 st tröjor eller vad man nu ska kalla dom, skit snygga iallafall, jätte glad :D Äntligen lite nytt i garderoben! Testade även en jätte snygg mössa som jag till och med passade i, första gången jag tycker så.. så den kommer jag nog köpa framöver, även ett skit snyggt smycketräd, I want! Nu har jag nog berättat klart lite om min dag, så det var allt för idag! Puss ♥
Har nu hört från många att jag verkligen passar i uppsatt hår och att jag borde gå runt så! är lite skeptisk till det, eftersom att jag ALDRIG har uppsatt när jag är bland folk, bara när jag är hemma, men det kanske är något att satta på? Hmmm..

life is good

Måste säga att jag känner mig otroligt glad och lycklig just nu! Why? Vet inte riktigt, fick bara en sån underbar känsla inom mig, känns så bra! Älskar livet just nu..
.

SATAN I GATAN

Måste säga att gårdagen var otroligt lyckad! Var som sagt på Veronica Maggios konsert med Cindy. I början var det inte alls mycket folk, vi gick runt lite för att fördriva tiden, men tillslut ställde vi oss och vi hade den perfekta platsen, längst fram vid grinden, så man såg allt, tur för mig, annars hade jag inte sett något för att jag är så kort.. Lyckades även trycka bort någon full snubbe så att jag fick bättre plats eftersom han ett tag snodde min plats, men kvällen var galen och minnesfull. Bästa låtarna och jag sjöng med hela tiden haha. Sen när konserten tog slut sattes det på rikitg party musik i högsta bas, då hade nästan alla gått ur lokalen men det stannade kvar många och dansade, likaså gjorde jag och Cindy. Vi träffade på några roliga killar som vi dansade och umgicks med som även bjöd oss på dricka från baren, jätte snälla. Sen vid ett åkte jag hem, guuud så ont i mina ben jag hade efter kvällen, kan bero på att jag hade klack, skönt att lägga sig och vila efter det!

Skrivkramp

Då har man haft ett 5 timmars långt prov, skriftligt nationella svenska B. Gick väldigt segt i början, hade svårt att börja, men efter ett tag flöt det på bra och jag blev faktiskt hyfsat nöjd, inte super nöjd, klart man alltid kunnat göra bättre, men hoppas på det bästa! Skönt att man fick sluta innan kl 2 då man egentligen slutar 16.00, nice!
.
Måste rekomendera en jätte bra film som jag såg för en stund sedan, Friends with benefits hette den, kolla den!
.
Ska nog kolla sex and the city nu, ovanligt? Naeej, men vad ska man göra.. bästa serien! See yaa

:)


Snart tystnar musiken

Lång dag i skolan idag, men ändå väldigt sköna lektioner så klarade mig! Det har blivit SÅ kallt ute nu helt pötsligt, vill inte.. orkar inte behöva frysa hela tiden, gillar inte kyla. Har egentligen inget att säga, så känns som ett riktigt onödigt inlägg..
Tagga inför 6 timmars nationella i svenska B imorgon då, JIPPI
.

Btw.. har svarat på lite frågor på en sida och bjudit in vänner på facebook, så som tack för det får jag hem en gratis biobiljett, klart man tar ett sådant erbjudande, så snart kommer en biljett hem till mig, passar perfekt till en fattig flicka som som mig!
.
'' Tack Josefine

Grattis! Nu deltar tre av dina vänner i kampanjen och en biobiljett är på väg i ilfart till din brevlåda! Om du inte mottagit din biljett inom två veckor så hör gärna av dig till MrDeal via Kontakt-länken längst ner till höger på sidan. Biobiljetten kommer att skickas till din folkbokföringsadress. Vi hoppas att du får en riktigt mysig biokväll i höstmörkret! ''
.


En sak till, innan min lillebror gick och la sig fick jag ett väligt gulligt.. sms av honom '' God nat Josse, din bajs klut''. Ahh alltid trevligt att få sådana sms:)


MEMORY IS ALWAYS INFINITELY MORE BEAUTIFUL THAN REALITY.

Dagen till all ära har vart bra! Skola som vanligt, endast 2 lektioner därefter lunchade jag på stan med farmor på Bambo city, gott. Fick även min 18-årspresent. Hemma har jag läst på lite körkortsteori, sen skulle jag ''vila'' en stund, blev motsatt effekt och istället sov jag i 4 timmar.. riktigt skönt dock! Nu ska jag läsa på lite till sen kanske sova igen, we'll see!


Goodnight

HAHAHAHAHA kan inte sluta skratta, min natthumor!
.
http://www.youtube.com/watch?v=9s4ADmIp_pI&feature=related

.

Things get better
through whatever
if you fall, dust if off, don't let up
Things get better
through whatever
if you fall, dust if off, don't let up



Big girl

Så igår vart man hela 18 år, än så länge känns det inte som en jätte stor förändring, kommer nog kännas av mer senare när man går ut på krogen osv. Men kan från och med nu säga att jag är lika gammal som mina vänner, men kommer föralltid att vara eran pluttjosse, haha.
Hade en lyckad födelsedag igår måste jag säga, firades hemma med familjen med massa god mat, drinkar, tårta, presenter och roligheter! Tack bästa mamma för all slit för att göra min dag perfekt, älskar dig ♥ Med vänner blir det också massa firande, snart så, då kör vi!

söndag

Nu har jag dansat färdig för idag. Raggan fick bra, dock missade jag förra gången så fick försöka komma ikapp, men funkade bra det! Nu är det bara 2 veckor kvar sen avslutning, vart chokad att det snart är slut, har alltid tänkt att det är länge kvar tills slutet, men icke!
Nu har jag mumsig mat framför mig som jag tänkte äta samtidigt som jag kollar på älsklingsserien SATC sedan blir det att fortsätta med engelskatalet.. Ciao

17 år

Ja den här dagen är alltså min sista dag som 17 åring, känns på ett sätt lite sorligt då man blir äldre och äldre och ungdomen försvinner med vinden. Men så är livet helt enkelt. Dock känns det väldigt skönt att bli 18, ny ålder, nytt år med nya mål och förändringar, så känner mig taggad inför det. Tänkte visa upp hur mitt liv som 17 åring har sett ut med en stor bildbomb, med massa minnesfulla dagar ♥
Firade min 17 årsdag med vännerna



Färgade till väldigt mörkt i januari




Firade Natali som fyllde


mysig kväll




Firade Hellen



Årets första grillning?







Simone från Italien, saknar!





Saknar Italien så himla mycket, vackarste landet ♥














Ayia Napa



Torsdag

Godkväll min kära vänner!
.
Dagen flöt på bra idag, skolan var inte jobbig, tummen upp för det, torsdagar är ju som sagt min herjar-dag, men var lugn idag, kanske skönt för tjejerna, en aning, ni slapp det denna torsdag.
Nog om det, efter skolan åkte jag och träffade Zenia på stan en stund, därefter gick jag till Bikbok, där de hade 50% på alla klädesplagg. Köpte fyra saker, rikitgt snygga om jag får säga det själv, så är nöjd över de två linnena, klänningen och shortsen jag inhandlade!
Är fortfarande super mätt efter de alla pannkakorna mamma gjorde, muums. Pannkakor, jordgubbssylt, grädde och chokladsås ♥
.
Super intressant vaa.. nej inte dirket men så har min dag sett ut! Hejs så länge.

true

There are times when the wind doesn't blow your way. There are times when your words don't come out right. There are times when you want to cry, and times you wish you'd would die, but you've got to keep your head up and try. Try to move on to be strong. You've got to hold on to the ones you love and make it through, cause tommorrow will be better, if you see it through. There will be times when life will drag you down and time when you'll smile and really want to frown. But don't give in don't let this world of sin bring you down. Just keep your head up, you'll make it through just have faith in your self and your days want be so blue. Keep your head up!!

As you grow older, you'll find the only things you regret are the things you didn't do

Exakt som rubriken lyder, lev ert liv till fullo och gör allt det där ni vill göra just nu, cuz you are just young once!







music makes you feel alive

Älskar musik, går alltid att lyssna på, vilket humör du än är på.
Just nu lyssnar på konstant på ca 5 låtar om och om.
Har en fantastisk låt att rekommendera till alla er, älskar denna låt ♥
.

Bästa dagen

Nu är det så att jag idag köpt 2 stycken konsertbiljetter till 2 olika konserter, helt otroligt underbart överlycklig är vad jag är! Kommer bli grymt, det vet jag!
Kapten Röd och Avicii är vad jag ska gå på!! Wiiiee ♥
.

Helgen

Lite kort om helgen då, egentligen finns det inte så mycket att berätta..
Var iallafall på maskerad i fredags med Hellen och Sofie, helt ok.
Var utklädd till en djävul, inte så jätte speciellt men det var kul, hade helst velat ha en riktig maskeraddräkt men tyvärr säger ekonomin nej till det, får bli någon riktig dräkt nästa år kanske..
Hade en stor städdag igår, inga kläder på golvet längre(y)
Idag har jag vart hos farmor, åt massa mat och fika.

Bilder från i fredags:

'

så är det

Snart är det skola om en dag, ser inte fram emot det..
Känner att en vecka till skulle sitta fint!
Nu är det lov iallafall, åtminstonde en dag till.
Har tagit mig i kragen nu och bestämmt att nu måste det bli lite förändring, om inte mycket!
Har en del planer och mål jag ska åstakomma och ska utföra.
Mycket att göra på en så ganska begränad tid, ausch..
Men nu har jag iallafall bestämmt mig, så det är bara att köra!
Lite såndär inside fakta från mig om mig.

mcdonald's i mitt hjärta

Spenderat hela kvällen med Sofie och Hellen, vi hade det mys här hemma hos mig, tror dock de måste ha tagit något innan de kom för de var galna i min säng:( men kul att lyssna på haha.. Sedan gick vi till Mcdonalds.. såklart, ingen överraskning direkt. Därefter lite senare kom Erik och Sebastian hit och de stannade kvar en bit in nu på natten, så för en liten stund sen åkte de alla hem, väldigt trevligt hade vi alla.
Nu är jag jätte trött, dags att sova, upp tidigt imorgon, skriver mer då! puuss


mums

RSS 2.0