Låt aldrig någon någonsin behandla dig illa

Det värsta jag vet är mobbning! Avskyr det, hatar det, blir så arg.. Hur kan en annan människa vara på en annan och trycka ner den så att den mår dåligt? Förstår mig verkligen inte på det. Att den ger sig på en annan individ för att vadå, göra den ledsen, få den att känna sig otillräcklig?! Bara för att mobbaren har tråkigt, brist på annat att göra? Att behandla en annan människa illa och vara medveten om det är så lågt man kan komma. Det visar på att den personen inte är något annat än svag och för att få sig själv att må bättre och försöka vara bättre låter han sig själv gå på oskyldiga personer genom att uttsäta offret för kränkningar och genom all handlig gentemot den personen göra livet till ett helvette för den. Detta skadar den som blir utsatt för detta otroligt mycket på den psykiska sidan, även då det bara pågår under en viss period så stannar minnet och händelserna personen blivit utsatt för föralltid i minnet och inom sig. Det är detta mobbarna inte vet om, att det dom tror är någon ''rolig'' grej att hålla på med kan förstöra en hel människas liv. Det finns många teorier om varför personer som till en början var små oskyldiga varelser blir till personer som mobbar. Min teori är att de personer som börjar med det kan ha haft en jobbig uppväxt och mått dåligt väldigt mycket pågrund av det som hänt, vad det nu än är, och pågrund av det känner dom en skyldighet att göra andra personers liv till lika jobbigt som de själva haft det. Detta för att de inte vill att andra ska ha det bättre än de själva har det. Detta resulterar i att mobbaren får status och makt som gör att andra runt om kring honom ''fruktar'' honom och på det sättet mår han bra, för att han ser att ingen vågar ge sig på honom. Detta är då bara en teori och det behöver absolut inte vara så, alla personer är olika och de bakomliggande orsakerna och faktoererna till varför en person börjar mobba kan vara många.
Så, för att avrunda denna ''uppsats'' så ska jag avsluta med att säga att alla är lika värda, hur dåligt självförtroende man än har ska man aldrig låta en annan person göra det värre och till en börda för sig, låt aldrig någon klapma ner dig, ta aldrig emot skit och gå ut i världen med ett leende på läpparna och styrka inom dig!
.
Fick ett litet rus av att få skriva av mig om vad som flög runt i huvudet på mig, på saker jag verkligen stör mig på och detta var en sak som ligger på min ''vad-jag-stör-mig-på-lista''.
Varför jag började skriva så pass mycket om detta ämne är för att jag fick höra en händelse om just mobbning och var då tvungen att ta upp det, själva ämnet allmänt, då det är så pass stort och berörande.

Vet inte vad jag ska skriva här

No inspiration!..
Har inget att skriva, inspirationen är på noll. Dock kan jag säga att jag fick träningsvärk från gårdagens idrottspass, aldrig haft så ont tidigare endast av idrottslektionerna, gör verkligen ont överallt på kroppen.. ajjajj. Nåväl, ska hämta nått att äta sen kolla på ett nytt avsnitt av gossip girl då det kom ut ett nytt inatt, looking forward to that!



I think we dream so we don't have to be apart so long. If we're in each other's dreams, we can play together all night


This is true beuty

ORKA VA SÅ SNYGG..

Min lilla bebis börjar bli en stor bebis

Brorsan min fyller idag den tvåsiffriga åldern. Alltså hela 10 år! Wow, kommer ihåg när du var så liten, en liten plutt, trodde aldrig att du skulle bli en stor ponke, eller iallafall inte såhär fort. Stort grattis till dig tönten ♥ inte för att du läser det här.. Dagen har bestått av skola, en riktigt skön skoldag må jag säga, inga jobbiga lektioner och det BÄSTA av allt.. MATTELEKTIONEN VAR INSTÄLLD, det gjorde min dag definitivt! Dock var idrottslektionen krävande, känner hur träningsvärken börja komma fram, japp otränad tjej här! Väl hemmar blev det såklart att fira Sebbe, men supergod mat, mumsigt, samt en riktigt god tårta, så nu är jag proppmätt, bokstavligt.. Aja så såg min dag ut, ciao för stunden my lovely friends.

Sunday

Nyduschad, haft ansiktsmask, fixat naglarna, noppat ögonbryen etc! Känner mig redo för en ny vecka med massa roligheter, bortsätt från skolan. But.. always look at the bright side!
.
If being an egomaniac means I believe in what I do and in my art or music or whatever, then in that respect you can call me that... I believe in what I do, and I'll say it.




Inspiration


Style By Me

Såhär skulle jag mer än gärna vilja gå klädd, jätte snygg outfit! Slängde ihop ett kollage av lite diverse saker.
Dock skulle jag nog föredra en buister iställe för bh, skulle då inte kännas lika naket.
Skor: Christian Louboutin
Byxor: Ginatricot
Väska: Chanel
Kavaj,Bh,Halsbad: -

Snart är det dags för tatuering!

Måste bara hitta en fin text! Vet redan vart jag ska ha den, bara vad jag ska ha är den stora frågan. Det ska vara en meningsfull text som har betydelse och den ska sitta på nacken. Får ta och fundera vidare, men har iallafall en liten aning om vad jag skulle kunna tänka tatueria in, vad det blir återstå att se. Längtar! :D
Bilder på snygga tatueringar!






Love this song!!

Fantastisk låt ♥

133 DAYS LEFT

Wihoo fick idag hem min efterlängtade studentmössa och champagneglas. Kan knappt berga mig tills den dagen kommer då jag får använda dessa saker!! Som rubriken lyder hundratrettiotre dagar kvar.


ÄNTLIGEEEEEEEEEEEN

Så glad är jag! Fick nyss ett sms om att min mobil är klar och finns att hämta ut i butik. Åh det gjorde min dag, som jag längtat efter den, med andra ord har jag känt mig riktigt handikappad med den mobilen jag har nu, så ful och jobbig, dock funkar den så finns egengtligen inget att klaga över. Men men, imorgon efter skolan blir det att hämta ut min älskling, har saknar dig min Iphone ♥

Every Summer Has A Story !

Gud vad jag längtar till våren/sommaren nu. Fick plötsligt en otrolig känsla av längtan. Bara tanken av värmen, alla fina sommar outfits, solglasögon, sol, bad och alla galna saker får mig att dö av saknaden efter allt det! Än så länge får jag nöja mig med att kolla på lite inspirerande bilder. Give me summer, give me summer love!





Listen to yourself

Har dragit på mig en riktigt jobbig förkylning, en sådan som man knappt kan andas genom näsan och hostar gör man dessvärre också plus huvudvärken får vi inte glöma.. vilken härlig kombination, eller vad säger ni? Lyckligtvis lever jag iallafall och ingen feber har man vilket underlättar det hela en aning, inte för att förkylning skulle göra saker och ting lättare! Åt skogen med skolan, blir att stanna hemma imorgon också, känner mig tyvärr inte på topp för att vistas i allmänheten i mitt tillstånd. Hemmavistelsen resulterar inte i att jag kan slappa hur mycket jag vill, absolut inte, morgondagen kommer bestå av plugg vilket fall som helst, det kommer jag inte undan med... Lite mer än 4 månder kvar, 4 måånader kvar!! Det klart jag.. det gör jag! I have to think like this to keep on and not quit !



Dream BIG

Det var riktigt längesen jag shoppade och känner att jag behöver nytt! Visst vill man mycket, tyvärr, fallet är dock att jag inte har råd, med andra ord är helt pank. Eller egentligen inte, har hela decembers studiebidrag liggandes någonstans i mitt rum på papper som jag ännu inte hunnit ta ut och vilket jag inte heller kommer kunna göra nu när det är borta, I have to find it right away!
Lite nya klänningar är exakt vad jag behöver då det väntas många festligheter veckorna framöver och jag har inget att ha på mig. Vill inte anväda samma om och om igen. Hittat en superfin klänning som jag mer än gärna vill ha, check out that beauty! Endast 399:-

Tredje helgen år 2012

Dåsa då var denna helg slut, sorligt nog, back 2 school tomorrow:( Även fast det inte är något att vara glad över, är jag glad över en lyckad helg. Så för att tråka ut er tänke jag sammanfatta den lite kort.

Fredag:
 slutade tidigt då psykologin ännu en gång var inställd, det gjorde min dag! På kvällen var det dags att fira Sofie som fyllde 18. Rolig och lyckad kväll vart det där det bjöds bl.a. på smörgåstårta, supergott, sedan förkrökade vi alla som var med plus många omgångar av kortspel vart det. Vid tio tog vi bussen ner till stan och gick vidare till brasseriet. Tyckte inte att det var så mycket folk som det brukar vara men kvällen vart galen ändå. Mycket dans som alltid. Dricka bjöds det på allt, haha det kom några vuxna killar, jätte gamla och satte sig vid vårt bord, lyckades få en av dom att köpa cider till mig och Issa, sedan ännu en gång av hans kompis. Snällt, inte så att man tackar nej till gratis dricka;) Det var kvällen/natten.

Lördag: 
vaknade sent vilket gjorde att jag inte orkade göra mycket alls under dagen mer än att titta på gossip girl och ta det lugnt. Dock åkte jag ner på kvällen till 1st class och fikade med Natali och Artemis, mysigt.

Hmm det var allt det, idag finns det inte alls mycket att berätta om, har inte gjort något märkvärdig. Bilder från i fredags kommer upp här nedanför. Godnatt!






Haha mitt på dansgolvet när vi tre dansade såg Johanna en tjej stå och hålla i en kamera och plötsligt drog hon dit oss och tjej tog kort på oss, som jag sedan hittade bland alla vimmelbilder på etunas sida.

Right Now

Mys, chips, musik & plugg..

Music is my boyfriend

Blev en liten bloggpaus ett par dagar, ganska skönt, fast har saknat att uppdatera, så I am back on track now, maybe.. we'll see!

Time to sleep

Jag är en sådan person som kan börja vela över exakt allt, från två olika klädesplagg till ja, vad som helst rättare sagt. Ibland kan jag ha riktigt svårt att bestämma mig när det väl gäller att stå inför ett val. Precis som jag skrev i förrra inlägget om att jag ville göra mitt hår lite mörkare, har ändrat mig, vill inte längre tona det. Även fast det skulle va kul med nytt vet jag i slutändan att jag kommer ångra mig, om inte mycket lite, det gör jag alltid när det kommer till hår. Sedan gillar jag för första gången mitt hår precis som det är, helt naturligt, utan någe färg i. Har nu en lite ljusare variant än vad jag tidigare haft och är supernöjd med den. Aja nog om pratet om håret... Har egentligen inget att blogga om nu för tiden, min vardag ser likadan ut dag ut, dag in med skola, plugg och gossip girl. Det sista klagar jag inte över, är snarare lycklig över att få nöjet att kolla det, serien förgyller mina dagar, alla dagar i veckan! Ah det var det för mig just nu, xoxo.

What should I do?

Vill göra en förändring med mig själv. Har länge funderat på det men inte förens nu börjat tänka på det ordentligt. Det jag har i tanken nu är att tona mitt hår, till lite mörkare för att göra något annorlunda. Kanske tar och gör det i veckan, jag menar varför inte? Föredrar tona håret mer än att färga eftersom med toning går färgen ur efter ett antal tvättningar medan färgning håller betydligt längre, vilket jag inte vill. Men bara en tanke så får se hur jag gör med den saken. Lägger upp några bilder när jag en gång i tiden hade väldigt mörkt hår :)
Bilder från första året på gymnasiet, typ 2 år sedan!

!!!!!!!!!!!!!!!!


OH, I MISS EVERYTHING ABOUT YOU..

yes I do! Snälla kom tillbaka till mig, du hade allt. För en stund sen var du min, nu är du någonstas där jag inte kan nå dig. Saknar dig så inerligt och jag behöver dig NU, som jag hade dig förr.................. min kära Iphone!
.
skalet ♥

20120113

Äntligen helg, som jag längtat. Är ledig från skolan imorgon eftersom våra lektioner är inställda, det gillas!!
Hade matte c test idag, och wow vad bra det gick...... har det riktiga provet om 2 veckor, bäst att börja plugga nu om jag ska ha en chans till ett betyg. Säger bara, dear math, please grow up and solve your own problems. I'm tired of doing it for you. Funderar just nu på om jag ska sova eller kolla på ännu ett avsnitt av gossip girl, lutar sig mer åt det andra alternativet, snart klar med säsong 2, great! Ciao

150 dagar kvar till studenten!!

Längtar som tusan tills den dagen kommer. Lämna det gamla och börja på det nya. En minnesfull dag som kommer stanna kvar i minnet resten av livet och att få dela den dagen med dom närmaste vännerna är ovärdeligt. En termin kvar sen smäller det! Det jag ska fokusera på är att hitta den perfekta vita studentklänningen, vill ha en speciell, en som ingen annan har. Eftersom den ska representera mig ska den vara perfekt. Like I said, 150 days left.. can't wait!



.....

I was a fool not to show
How I really feel inside
I was scared
Cause I been hurt a time or two
But nothing compares to losing you

22:04

Skolan var kort idag, 2 lektioner vilket var skönt. Började skriva på min engelskaanalys som gick riktigt bra, känns bra. På svenskan hade vi knappt nått, var mer som mentorstid där vi bara fick lite information. Efter skolan åkte jag med Sandra till stan ett tag, lämnade in min mobil på reparetion, så nu är jag tillbaka till den gamla mobilen :( Kommer ta runt 1- 3 veckor tills jag får tillbaka en helt ny iPhone, hoppas det går fort, inte en månad, så länge kommer jag inte klara mig, blivit så fäst vid min iphone ju! Hemma lagade jag hamburgare till mig, orkade inte äta maten vi redan hade sen har jag kollat på många avsnitt av gossip girl. En ganska lugnt och skön dag.

Time For A Change

Nu när allt väl har dragit igång, nytt år, ny termin etc, känner jag mig mer motiverad till att åstadkomma saker och ting för mig i mitt liv. Hade under hela höstterminen tappat all min ork samt motivation vilket ledde till att jag gjorde mycket som jag i dagsläget ångrar. Det som tyngde ner mig som mest var att jag lät mig själv strunta i skolan och blunda för allt jag hade att göra, tänkte att ''jag fixar det sen'' vilket inte alls var ett smart resonemang från min sida då jag insett att lämna allt viktigt till slutet aldrig lönar sig i slutändan. Då kommer vi till den punkten i mitt liv då jag insett hur blind jag varit under princip hela hösten, inte bara skolan men även i mycket annat. Jag har kommit fram till att det är endast jag själv som kan ändra på mig själv för att inte gå miste om det viktiga här i livet och min kännedom om detta resulterar i att jag vet vad jag vill åstadkomma från mig själv. Min motivation har kommit tillbaka likaså som mitt positiva tankesätt. Jag vet vad jag har att göra vilket är lättre nu än om jag inte hade vetat det, som i höstas. Känns som att allt det negativa om vart som en dimma runt mig sakta men säker börjar försvinna vilket gör att jag mår bättre och känner mig starkare. Nytt år, nya möjligheter, hur klyschéaktigt detta än nu låter så finns det en poäng i dom orden, även fast jag anser att man inte ska ändra på sig enbart för att ett nytt år är kommet, utan vilken tidpunkt det än är på året finns det en chans till förbättring och förändring. Så slutligen finns det egentligen bara en sak att säga, ge aldrig upp även fast du känner att du fått nog, för i slutändan lönar sig att slit, vilket bara kommer göra dig själv gott!

i wanna go dressed like this

Inspiration

just the way it should be

Pizza, cola och gossip girl, en perfekt avslutning på lovet!


can't get enough of you


white coat

Något som jag verkligen vill ha just nu är en vit jacka, har bara svarta jackor själv, vilket jag tycker är ganska tråkigt, menar alla går ju runt i svarta jackor. Denna jacka på bilden är exakt en sådan jag vill ha på mig!! Åh..

School tomorrow

Usch så kom man fram till sista dagen på lovet, känns inte bra, inte alls taggad inför skoldagen imorgon!
Kort om fredagen, då jag som sagt var ute ännu en gång, Le Grand med Zenia, hade en skit rolig kväll med henne med massor av dans. På dagen var jag ute och övningskörde, japp första gången, hade inställningen att det skulle gå hur lätt som helst och måste säga att det gick förvånadsvärt bra, även fast jag tappa bort mig ibland och hann inte alltid byta växel, hatar växeln! Så jobbigt, varför kan inte alla bilar ha automat?! Skulle förenkla livet en aning! Sen vart jag livrädd när det börja gå folk på kanten av vägen, var 100% säker på att jag skulle köra på dom, lyckligvist gjorde jag inte det. Min största rädsla just nu är att börja köra på riktiga vägen bland alla bilar, dock är det långt kvar tills jag kan det men känner mig bara stressad och panikslagen av tanken, kommer gå åt pipan! Aja bara att börja läsa teoriböckerna... FÖR JAG SKA HA körkort innan jag tar studenten, just a wish!
picture from christmas

little bad girl

Sitter här proppmätt, nyss proppat i mig massa taco och helt seg i kroppen, träningsvärken i låren är kvar, vilket gör det svårt att gå som en normal människa, dock hindrar det inte mig från att gå ut ikväll! Utgång ikväll igen, riktigt taggad, Le Grand med fina Zenia. Kommer bli väldigt kul, skönt att gå ut, orkar inte sitta hemma. Dans hela kvällen står på schemat och förhoppningsvis klarar jag mig även fast det gör ont i fötter och ben!

young, wild & free

Gårdagen var helt GALEN, men så bra. Kvällen och natten spenderades ute på Le Grand med fina Natali, belv en av dom roligaste kvällarna, dans i timmar så nu är hela min kropp död, vi fick varsitt VIP-band av en kille som jobbade där tror jag, blev bjudna på massor av drinkar, rikigt kul, sedan träffade jag många som jag kände osv! Tyvärr blev det inga bilder, hittade dock en från Alexandras blogg som jag lånade.

4 januari

Idag fyller denna snygga brutta år, ett stort grattis till min syrra som fyller hela 16 år! Puss bästa du<3

New Years outfit


sjukt bra låt !!

Lyssna och njut. Vet att det inte är många som delar samma musiksmak som mig, men who cares, love this!


Nyår

Eftersom att jag inte hunnit berätta om mitt nyår ännu tänkte jag göra det nu.
Hade en riktigt trevlig och rolig kväll/natt med underbara vänner, ni gjorde den super, tack till er ♥
Kvällen började hemma hos Rikard där det bjöds på förrätt, varmrätt och till sist efterrätt. Mycket gott måste jag säga, bra gjort! Därefter förfestade vi och umgicks. Efter 11 åkte vi ner till stan för att kolla fyverkerierna och fira in det nya året, riktigt kul dock otroligt kallt.. Sen skilldes några av oss åt och planen var att följa med in på krogen, men hade glömt mitt leg så kom inte in, min vanliga tur. Men är faktiskt glad över att jag inte hade med den för hörde att inte var ganska tråkigt där inne och inträdet kostade 150 kr, vilket är en aning dyrt. Aja vart ju själv då haha men som tur var hittade jag några jag kände ute som jag följde med till en fest, där det var massa av mina vänner och andra jag kände, chockad vart jag, men jätte glad att jag kände folk där. Ah så såg mitt nyår ut, lite galet sådär. Slänger ihop ett gäng bilder också!
Bordsplaceringar, sött!
What are we doing?...

1 januari

Sååå trött.. Blir nog gossip girl hela kvällen!


RSS 2.0