workaholic

Nej rubriken beskriver inte mig enling mig, dock enligt min mamma, skämt o sido. Har jobbat idag, hela dagen! Mitt pass var från 07.30-15.00 men pga misstankar om magsjuka på avdelningen så behövde dom extra pesonal, så fick jobba ett dubbeltpass, till ca 19.15. Lång dag på jobbet, dock skön. Var otroligt lugnt, så hade många raster vilket aldrig är fel på betald tid. Så nästan ett 12 timmarspass belv det sammanlagt idag. Jobbar även imorgon bitti igen, så ingen sovmorgon här inte, blir då 4de dagen i rad jag jobbar, man tackar.
Man blir lite galen på jobbet efter ett tag!
 
 

Min vecka

Den här veckan har gått hur snabbt som helst, blir lite rädd hur snabbt det går. Men iallafall så har jag haft en riktigt bra vecka. Fettisdagen i tisdags förgyllde hela  min dag, semlan, älskar den bakelsen! Den dagen färgade jag mitt hår och hade även tippat på lite matcher, dock utan vinst, ingen nybörjartur här inte! Onsdagen spenderade jag med Zenia, hur mysigt som helst att träffas efter att hon vart utomlands i en månad, mycket att ta igen hade vi. Under torsdagen då det var Alla hjärtans dag hade jag en underbar dag. Brukar aldrig fira den dagen då jag aldrig haft nån anledning men i år gjorde jag det. Helt ovetandes fick jag finaste buketten, choklad och en nalle av min finaste! Blev en runda på stan på fredagen med Hellen, sen en lugn kväll hemma. Lördagen jobbade jag och under kvällen var jag med Anna Elin och Sofie hos mig. Spelkväll stod på schemat och melodifestivalstittande, väldigt roligt! Slutligen idag då, har jobbat från två till åtta så hela dagen har med andra ord bestått av jobb, inte helt fel det heller, var väl sisådär 70% rast och tårtätande och 30% jobb! Lite bilder från veckan kommer nedan.

Food all day

Mat i alla dess färger är de som smakar som bäst! Dagens meny av frukost lunch och middag i bilder, lunch made by me btw!
  

Day 1

Tänker lägga upp lite hur jag tränar, mina resultat, bilder osv. Gör detta för min skull för att det ger mig motivation till min träning sen är det alltid kul att kolla och hålla koll på vad man gjort. Så dagen träning såg ut såhär, cardio på löpbandet + styrketräning, ben/rumpa:


Måndag 11 februari

En riktigt bra dag och en riktigt bra start på veckan. Har gjort en del nödvändiga saker, som behövdes nu när jag är ledig från jobbet. Har klippt mig, kort kort, vilket var akut, hade fruktansvärt slitet hår då jag inte klippt mig på kanske två år om jag minns rätt. Men är faktiskt nöjd med att ha så kort vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Skönt med en förändring. Har även gått runt på stan, finns absolut inget snyggt i affärerna nu för tiden.. behövde påpeka det! Tränat också, vilket gick suveränt och även solat. Tummen upp för idag då! :)


Bra vecka

Den här veckan har vart bättre än bra måste jag säga! En riktigt hård träningsvecka med andra ord. Började redan i måndags med en 44 minuters springtur på löpbandet följd av en intensiv styrketräning av arm/bröst partierna. Resten av veckan har sedan gått bättre än förväntat, har kört alla muskelgrupper men olika varje träningspass, för att hinna göra varje ordentligt. Tränade sammanlagt 4 dagar. Ett av mina mål som jag haft med träningen klarade jag av, att springa utan att stanna, utan att vila i exakt en timme. Vart orken och styrkan kom ifrån har jag ingen aning för sprang och sprang utan att bli trött, knappt så att jag blev anfådd.. och jag överdriver inte när jag säg det! Men jag är otroligt stolt över mig själv och vad jag lyckats åstadkomma med än så länge.

Kosten har jag lyckats väldigt bra med också, ätit nyttigt och hälsosamt, bra mat som kombination till min träning. Detta levnadsätt får mig att må bra och ska fortsätta stenhårt med att nå mina mål! Never give up!


2013

Hallå där, nu har jag vaknat till liv igen inom bloggvärlden! Saknaden efter mina inlägg måste ha vart olidlig, om jag inte misstar mig, för jag är väl er favorit bloggerska? 
 
Nu ska jag försöka vara lite mer aktiv än vad jag vart de senaste månaderna, försöka kan man ju alltid, för det är ju trotts allt kul att blogga ibland.
 
Detta är nu första inlägget i år och sen sist jag blogga har det inte hänt så otroligt mycket mer i mitt liv, har det väldigt bra nu iallafall. Har fått väldigt mycket mer motivation i livet till allt jag gör så känner att allt är påväg mot en bra riktigt.
 
Som sagt kommer det garanterat dyka upp inlägg lite då och då! Tills dess puss och kram :)

RSS 2.0