love shoes

Om alla dessa skor hade funnits i mitt rum hade jag vart överlycklig, vill ha alla dom här skorna!!
!!!!!!!!!!!!!!!

lonely night

Hade en riktigt myskväll igår med mig själv.. Kollade på The notebook, älskar den filmen, otroligt romanstisk och sorglig, snacka om att man kände sig ensam då!!! Hatar killarna i såna filmer, de är ju perfekta, synd att det bara är så på filmer.. Massa ljus och godis plus en super bra film, tummen upp för den kvällen!

the best

Söndagen börjar gå mot sitt slut, sjukt hur fort denna helg har gått. I fredags började iallafall höstlovet, har verkligen längtat efter det, så det är super skönt att ha det nu, det behövdes mycket det! Hade en skön fredag, var bara hemma och kollade bl.a. på sex and the city hela kvällen, bästa.
.
Lördagen var det högskoleprovet alltså, från 08.15- 16.20 varade det, kan direkt säga att jag var helt slut efter det, kände hur ont i nacken jag fick och hur mitt huvud ville sprängas mot sitt slut, seg är då bara förnamnet av hur man kände sig efteråt. Tycke även att det var ganska svårt, men första gången jag gjorde det så hade inte förväntat mig att det skulle gå så mycket bättre, men känns riktigt bra att jag gjort det.
Samma dag fast någon timme senare vart det att åka hem till Sebastian där jag, Cindy och Erik skulle sova över och ha en trevlig myskväll. Egentligen var det planerat att vi skulle på en maskeradfest men den vart tyvärr inte av. Vi lagade tacos och det var supergott, drack vin, spelade något sällskapsspel och åt tårta, därefter tog vi taxi till torshälla till en fest. Där körde dom maskerad ordentligt, vissa var faktiskt väldigt läskigt utklädda xD Hade det väldigt kul där, och människorna på festen var jättetrevliga. Efter kl 3 åkte vi till Sebbe igen och någongång vid 5 somnade vi. Så det vart inte alls mycket sömn. Var iallafall en lyckad lördag, lite bilder kommer som alltid. puuuss

23:18

Hej hej kära underbara bloggläsare.....
.
Idag vart det prov alltså, japp, får se hur det gick, om jag ens vill veta. Väldigt skön dag ändå, efter skolan åkte issa och jag ner till stan, träffade cindy och hämtade ut våra Veronica Maggio biljetter, yey. Sen bestämde issa och jag att äta någonstans på stan och tillslut blev det på Ming, underbart ställe, så gott. Mycket skratt vart det, mysigt. Nu håller jag ärligt på att somna, ska bara leta kläder till imorgon sen lägga mig i sängen & lyssna på musik, så skönt!
.

Sjukt bra låt ♥

plugg plugg plugg

Sitter här och pluggar för fullt, känns bra! Marknadsföringsprov är vad som gäller imorgon, kommer nog gå bra. En vecka kvar sen lov, det behövs!! Nu ska jag återgå till plugget, wish me luck!

THAT'S TRUE !

we don't need no sleep we gonna rock it all night

Kan minst sagt säga att denna helg har vart allt mellan himel och jord, lite svårt att sätta finger på exakt hur det vart.. Men festade både i fredags och igår, som sagt var det verkligen länge sen jag festade på rikitgt så det var trevligt. Lokalfest båda dagarna med tjejerna. Vart nog EN ANING mycket alkohol i fredags för jag skämde ut mig lite.. menmen man lever bara en gång så bryr mig inte! Igår vart det massssa dans, riktigt kul. Var tidigre idag på körskola sen snart blir det att dra iväg att dansa igen, sen måste man plugga, tråkigt.. lite bilder från i lördags kommer här:
sexiiga tjejer

imorgon är det fredag

SÅ HIMLA SKÖÖNT
ärligt det är så sjukt läskigt hur tiden går fort, det var ju nyss helg och den här veckan har bara flygit iväg, helt sinnes..
.
Men det är inget jag klagar över! Blir bara bara närmare alla roligheter, min födelsedag, konserter, julen, nyår, studentkryssningen, våren, balen, studenten, sommaren, ayia napa och allt annat som händer detta och nästa år! :D
.
Känner på mig att det kommer bli en grym helg, massa festande med underbara personer, dans och allt de där, inte illa!
.
Bellas födelsedagsfest i sommras, lyckad & roligt var det!

i feel much stronger today

Känner mig riktigt glad idag, har vart så glad idag att jag städade hela mitt rum och möblerade om, ja ni hörde rätt STÄDADE HELA MITT RUM! vet inte hur länge sen jag gjorde det och vet inte hur länge mamma tjatat på mig hehe (a) men hon vart chockad & glad över min fina städning. Nu ser det äntligen mysigt ut.

Imorgon är det matte C prov, wihoooo -.-  ne men känner mig inte alls nervös eller rädd att få IG(kanske för att jag vet att jag redan kommer få det) Neee men ska inte tänka så, det gäller att tänka positivt, kommer få ett G imorgon !! Jaja nog om det.. längtar verkligen till helgen, för då blir det lokalfest med bästa tjejerna, skönt att få komma ut och festa igen, känns som evigheter sen sist, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist..

Ne nu är det tid att gå och lägga sig, måste ju få min vackra skönhetssömn, godnatt !!

Godnatt



Älskar hennes låtar och texter ♥


Tråk tråk

Jag vet inte vad det är, kanske det dystra och tråkiga vädret, kanske min rellativt tråkiga vardag som bara består av plugg, kanske mitt ständiga tänkande på dåtiden, vad det än är så gör det mig oerhört trött, vill bara sova, speciellt idag, då var jag grymt trött hela dagen, tror jag sov en timme efter skolan, tur att vi har en sådan kort dag på tisdagar då! Har vart duktig och pluggat lite idag, matte C kan ta siiig, hatar det!! kul att ha prov i det på torsdag...



Dagshoroskop - tisdag 18 oktober

''Du gör intryck på andra när du ger uttryck för olika synpunkter och åsikter.
Det är en utmärkt dag för studier av olika slag, och för att förmedla din dagordning.
En resa är inte omöjlig''.


Ja plugga är något jag måste göra så det stämmer in bra i horoskpet, hoppas jag lyckas plugga ordentligt bara!
En resa är inget som kommer hända men hade inte tackat nej.



Why is Monday so far away from Friday, and Friday so close to Monday?

Eller hur, varför är det så? Det är ju helt sinnessjukt hur fort tiden går! Nyss var det början av helgen och såg fram emot en lånhg skön helg och nu helt plötslogt är det söndag kväll och skola imorgon igen!! Förstår inte riktigt, känns som att jag har blundat hela helgen för nu är den slut.. Därför är det så vikigt att ta vara på tiden och göra allt man vill och drömmer om, för vips så är tiden förbi och du blir gammal och dör.. typ.
..
Idag har jag inte gjort mycket alls, vart hemma hela dagen sen kl sju var jag och dansa med Sandra, gick faktiskt bra med våran nya dans, sen fick vi reda på lite om avslutningsshowen som kommer vara om Greenschen den 3 december. Nu är det verkligen tid för att sova, döttstrött, Godnatt ♥



Lördag kväll

sitter här i min ensamhet just nu.. nej kanske inte direkt, syrran och brorsan är i rummet med, vad gör dom här inne är frågan? Ikväll händer inget, funderar nästan på att lägga mig snart eller kolla någon serie om jag orkar. Är väldigt trött. Sen måste jag även tillägga att jag har en riiiiiiiktigt jävla irriterande prick/blåsa på tungan som inte vill bort!!! Gör jätte ont och kan inte äta heller:( stackars mig! BTW vill ha pringelschips!!!
.
Ibland är det skönt att göra ingenting!


från i sommras

äntligen helg

Dagen har vart väldigt lyckad, bra start på helgen. Skola en timme, stan och köpt present till Sandra, sen solat med Issa. Kvällen som spenderades hos födelsedagsbarnet var riktigt rolig! Bjöds på jätte god mat, tårta, ''jag har aldrig''-leken och musik. Niiiice!
Kommer lägga upp lite bilder från kvällen när Sandra lagt in från kameran, & SANDRA LÄGG INTE IN DOM PÅ DATORN OM ETT ÅR OKEJ, PUSS! Som sagt, en mysig kväll med bästa tjejerna ♥

bästa musiken

Åhhhh så himla irriternade när timmarna på spotify är slut och alla bra låtar är spelade mer än 5 gånger så kan inte lyssna på dom längre... tur att youtube finns då!    

Grattis Sandra

Ja idag är det gulleplutten Sandras stora dag, ingen vilken dag som helst, utan hon blir 18 år! Wihoo gud vad stora och gamla vi börjar bli, tiden går ju alldeles för fort :o hinner inte med! Återigen stort grattis, imorgon blire kalas!
bilder från 7an
sööt från 8an
ja där kom det lite gamla bilder! hihi

.................


true


I promise not to miss you now

Kan säga direkt att jag haft en väldigt bra och skön dag. Hade mitt svenska seminare idag vilket gick väldigt bra, dock var det inte så seriös som jag trodde, pratade mycket ändå så är nöjd. Sen har jag bara vart hemma resten av dagen och chillat och tråkat osv.
.
Har kännts som att det är torsdag hela dagen och tror hela tiden att det är fredag imorgon, men nej, det är bara onsdag idag, men inga problem med det, lättnad att jag inte har något mer plugg denna vecka, men ligger lite efter i vissa ämnen så måste ändå plugga.
.
Är iallafall jätte trött nu så ska hoppa ner i säng om någon minut, upptaderar mer imorgon ♥

Make a change

.
Älskar verkligen den här låten, fin och sorlig på en och samma gång!

Framtiden?

Har nu länge suttit och funderat vad jag vill göra i framtiden och jag har gått fram och tillbaka i tankarna, VET INTE VAD JAG VILL GÖRA EFTER STUDENTEN! Eller jo jag vet vad jag egentligen skulle vilja göra och det är inte lite grejer det, menar, jag vet inte vilken ordning jag ska utföra mina drömmar. Har länge velat bli Au Pair i USA och det vill jag fortfarande bli, men det är dom här 200 timmarna av barnpassning man måste ha, som är obligatoriskt för att kunna åka, och det har jag inte! Men det skulle vara en otrolig liverfarenhet och upplevelse att bo därute i ett helt år, göra något helt annorlunda, den här saken kommer alltid att stå på min ''ska göra lista''.
Har även en helt annan väg och sak som jag ska göra, och det är såklart att gå på högskola. Har länge under mina år funderat på vad jag skulle villja bli och det har vart lite olika. Men under den sista tiden har jag kollat mycket om Mäklarprogrammet. Hus har jag alltid vart intresserad av så att bli mäklare är inget jag vara ''kom'' på att bli, har haft det arbetet i tankarna länge. Min stora dröm är att bli mäklare i USA, bland annat i New York. Som sagt det är bara en dröm för vet att det är OTROLIGT svårt att komma in på den utbildningen, även här i Sverige. Men har man ett mål i livet så är man på god väg, då är det bara att kämpa på den vägen, för har man inte ett mål i livet då är det väldigt svårt att veta vad man vill göra, tycker jag iallafall.

Måndag

Ny vecka, nya möjligheter osv osv, sånt shit man brukar säga, nja sant, men för min del känns det som att allt har stannat, har svårt att släppa taget om saker o ting, kanske en anledning till varför jag känner så..
.
Gillar inte dom kommande dagarna ett dugg! Kan säga direkt att jag hatar dom! Till onsdag har vi sjukt mycket att göra vilket jag inte ser fram emot, vill bara sova till helgen!
Till imorgon har jag:
  • svenskaredovisning
  • engelska c uppstats om en skit tråkig bok, dubbelpass t.o.m.
Till onsdag har jag:
  • markandsföringsprov
  • filosofiprov
  • svenska c semenarie
Sååååå kul -.- hatar skolan just nu!

Du är vacker som du är


Right now


My day

Frågan är ju vad jag gör upp nu vid denna tid.. En söndag och jag går upp halv 9, vilket är otroligt! Nemen Cindy sov hos mig i natt och hon har just åkt hem, så nu sitter jag här själv. Känns faktiskt jätte bra att vara uppe nu, med tanke på allt jag har att göra idag, vilket är massor! Ska för det första städa lite, renskriva allt från mina löspapper till block i varje ämne, läsa min engelska bok, som ska vara utläst på tisdag, måste skynda mig, piffa upp mitt Cv, gå på dans senare ikväll, sola om jag hinner och kolla serie. Får se hur mycket jag gör av det jag betämt :)))
En väääldigt gammal bild på mig och cindy för ca 2 år sedan när vi gick första året på gymnasiet.

The Shit You Hear About Me Might Be True. But Then Again, It Might Be As Fake As The Bitch Who Told You.

Så jävla sant! Något som jag verkligen stör mig på är när folk snackar skit. Förstår mig inte på folk som dömer en annan person när de inte känner den eller vet något om den.. Om du hört något kan det lika gärna vara ett falskt rykte och det är väldigt vanligt att sådant förekommer när man bor i en sånhär liten stad.
.
Folk kollar snett och tror de vet allt. Visst man kan inte vara mer än människa och ALLA människor dömer varann, medvetet och omedvetet. Men lite respkt ska det inte vara svårt att ha för sina medmänniskor. Förstår mig verkligen inte på människor som håller på på detta vis.
.
Det jag ville få ut av detta var att; döm ingen förens du känner den eller vet hela historien!

RSS 2.0